Microsoft ar putea lansa un nou dispozitiv Surface în curând

Microsoft ar putea lansa un nou dispozitiv Surface în curând

Conform unor noi informații, Microsoft ar putea să ne surprindă în viitorul apropiat.

Tableta Surface Pro 4 a celor de la Microsoft a fost lansată oficial, în cadrul unui eveniment special în luna octombrie a anului trecut. Aceasta are un display de 12.3 inch, și are 1024 de niveluri de presiune pentru stylus, la care tableta răspunde diferit în funcție interacțiunea cu ecranul. Stylus-ul, care dispune și de o „gumă de șters”, se atașează de marginea tabletei cu ajutorul unui magnet, ceea ce înseamnă că aceștia au învățat din greșelile celor de la Apple.

La momentul prezentării oficiale trecuseră aproximativ 16 luni de la lansarea modelului precedent. Acum, însă, s-ar putea să nu mai așteptăm la fel de mult până la lansarea unui nou dispozitiv Surface. Cel puțin asta susține utilizatorul de Twitter Shubhan Chemburkar, care a publicat pe rețeaua socială o imagine din interiorul unei clădiri deținute de Microsoft.

În poze de mai sus putem vedea foarte clar un perete cu mai multe etaje. Unele dintre acestea erau goale și în dreptul lor se aflau coli cu imaginile unor presupuse dispozitive Surface. Pe unele dintre acestea era înscris anul 2017, pe altele era înscris anul 2016. Desigur, nu știm exact dacă vom avea de-a face cu o tabletă sau cu un alt terminal.

Cele mai noi zvonuri indicau faptul că Microsoft ar pregăti un All-in-One Surface, ca o alternativă pentru Surface Book. Acesta din urmă are o diagonală de 13,5 inci, un raport de aspect de 2:3 şi o rezoluţie remarcabilă de 3000:2000 pixeli pentru o densitate de pixeli de 267 ppi, semnificativ mai mult decât un MacBook Pro Retina.

În interior ascunde o combinaţie foarte performantă dintre cele mai noi procesoare Intel Skylake – i5 sau i7 şi un GPU NVIDIA GeForce cu GDDR5. De asemenea, pentru a nu afecta autonomia Surface Book atunci când gadgetul este folosit ca tabletă, GPU-ul dedicat a fost ascuns sub tastatură.

Sursa: The Verge
Etichete: