21 mart. 2016 | 16:34

Mai multe filme: HBO2 și HBO3 sunt disponibile de azi în România

ENTERTAINMENT
Mai multe filme: HBO2 și HBO3 sunt disponibile de azi în România

Începând de astăzi, oferta HBO România este completată de două posturi noi: HBO2 și HBO3, ambele disponibile în format SD și HD.

Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, împreună cu versiunile lor HD vor avea disponibilă opțiunea de a selecta dublaj în limba maghiară. HBO2 propune programe pentru întreaga familie: de la comedii și filme pentru copii, la filme de acțiune și thrillere, postul va oferi programe adresate tuturor. Acestea sunt doar câteva din producțiile care vor avea premiera în curând la HBO2: How to Train Your Dragon 2, Night at the Museum: Secret of the Tomb, X-Men, Guardians of the Galaxy și multe altele.

HBO3 înlocuiește HBO Comedy. Postul aduce producții HBO noi, dar și de colecție. HBO3 va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe. Seriale HBO precum Game of Thrones, The Sopranos, Rome, Entourage vor fi difuzate în întregime la HBO3 începând de luna aceasta. În programul noului post se vor găsi și titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: Umbre, Aranyelet (produs în Ungaria), Mamon (produs în Cehia).

HBO continuă să aducă în premieră și în exclusivitate seriale de top și blockbustere hollywoodiene, documentare, producții locale și evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24. Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în același timp cu premiera din Statele Unite.