Mad Max este la fel de impresionant și fără efecte speciale

Mad Max este la fel de impresionant și fără efecte speciale

Unele dintre cele mai impresionante scene din Mad Max: Fury Road au fost realizate fără efecte speciale.

În cazul în care nu erați convinși încă de faptul că Mad Max: Fury Road este unul dintre cele mai reușite filme ale anului 2015, atunci trebuie să urmăriți videoclipul de mai sus. Printre altele, acesta include imagini din timpul unor teste efectuate înaintea producției dar și cadre care ne prezintă cum au fost filmate unele scene. După cum este menționat și în timpul materialului, niciuna dintre imagini nu a fost generată cu ajutorul calculatoarelor.

În cazul în care nu v-ați interesat în legătură cu modul în care a fost filma ultimul Mad Max, atunci cu siguranță veți fi impresionați când veți vedea câte scene memorabile au fost realizate cu ajutorul unor vehicule speciale și ale cascadorilor profesioniști. În aceste condiții, nu ar trebui să ne mire faptul că Mad Max: Fury Road a reușit să obțină nu mai puțin de 6 premii Oscar, printre care se numără premiul pentru cel mai bun sunet, premiul pentru cele mai bune costume și premiul pentru cel mai bun machiaj.

De asemenea, Mad Max: Fury Road a fost nominalizat pentru cel mai bun film (premiu câștigat, într-un final, de Spotlight), dar și pentru cele mai bune efecte speciale, acolo unde a pierdut în fața peliculei ”Ex Machina”.

În Mad Max: Fury Road, civilizaţia nu mai e decât o amintire, şi doar pentru câţiva. De cele mai dezvoltate ţări s-a ales praful, oraşele din zonele de coastă au fost distruse, şi în lupta pentru apă şi petrol aerul însuşi a devenit otrăvitor. Ceea ce a mai rămas din omenire hoinăreşte prin Wasteland/Pustiu, în triburi sălbatice care încearcă să supravieţuiască la poalele Citadelei, o fortăreaţă dintr-un sistem de peşteri în care mai există singura sursă de apă potabilă pe o rază de kilometri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: