Lupta prezidențială s-a mutat pe Snapchat: cum l-a ironizat Hillary Clinton pe Donald Trump

Lupta prezidențială s-a mutat pe Snapchat: cum l-a ironizat Hillary Clinton pe Donald Trump

Lupta dintre candidații pentru președinția americii e intensă și se pare că noua armă e umorul. Și Snapchat.

Hillary Clinton a publicat pe contul ei oficial de Snapchat mai multe schimburi de fețe între Donald Trump și alți președinți americani. Totul a început cu recunoașterea faptului că Trump are destul de multe șanse să primească nominalizarea GOP (Grand Old Party).

Hillary Clinton il ironizeaza pe Trump

În continuare, a făcut apel la ceea ce a spus Trump în cadrul emisiunii Today Show, referitor la personalitatea sa vulcanică: „Voi fi atât de prezidențial, încât vă veți plictisi. Veți spune…<<Nu putem să avem mai multă energie?>>”

Hillary Clinton il ironizeaza pe Trump - 1

Apoi, Hillary a subliniat că viziunea lui Trump despre ceea ce înseamnă „prezidențial” s-ar putea să nu fie cea căutată de toată lumea.

Hillary Clinton il ironizeaza pe Trump - 2

În cele ce au urmat, l-a comparat pe rând cu Abraham Lincoln, a cărui față a fost pusă pe cea a lui Trump în timpul înregistrării în care acesta din urmă spunea că nu își va retrage acordul exprimat în legătură cu KKK, numele sub care sunt cunoscute mai multe organizații rasiste extremiste. Prima a apărut după Războiul Civil American în 1865 în statul Tennessee (SUA). Membrii acestor organizații susțin superioritatea rasei albe și își exprimă adesea cu violență atitudinea de antisemitism, anti-catolicism, homofobie etc.

A urmat comparația cu Dwight Eisenhower, al cărui chip a fost așezat pe al lui Trump în timp ce acesta declara că senatorul John McCain nu a fost erou de război pentru că a fost capturat. Apoi, a urmat fața lui Ronald Reagan peste a lui Trump spunând că femeile care avortează ar trebui să fie pedepsite într-un fel. Ironic, davă te gândești că Reagan e cel care a făcut avorturile legale, în timp ce era guvernator al Californiei.

Nu a rămas în afara ecuației nici asocierea cu George H. W. Bush, care a semnat, în urmă cu 25 de ani, legea care interzice batjocorirea persoanelor cu dizabilități și pomovează accesul la angajare, educație și transport. Trump a ironizat, acum nu mult timp, un reporter cu dizabilități, în public.

Povestea lui Hillary, care trebuie să recunoaștem că e reușită, se termină cu insinuarea faptului că Donald Trump vrea, de fapt, să fie prezidențial precum Frank Underwood din „House of Cards”.

Hillary Clinton il ironizeaza pe Trump - 4