21 sept. 2016 | 12:20

LuDela este lumânarea inteligentă pe care o poți controla cu ajutorul smartphone-ului [VIDEOl

ACTUALITATE
LuDela este lumânarea inteligentă pe care o poți controla cu ajutorul smartphone-ului [VIDEOl

The LuDela Trailer. Pre-Orders begin September 20th. from Jamie Bianchini on Vimeo.

O companie a creat lumânarea inteligentă, o alternativă romantică la un bec clasic, ce poate fi controlată direct cu ajutorul smartphone-ului.

În ultimii câțiva ani, au apărut din ce în ce mai multe device-uri inteligente, fie ele mașini de spălat, cuptoare cu microunde sau becuri. Probabil una dintre cele mai inedite creații în materie de astfel de device-uri este lumânarea a cărei flacără o poți controla direct din smartphone.

Compania LuDela afirmă că o conexiune wireless este necesară între lumânare și telefon, iar sistemul este denumit ”Wi-Fire” de aceștia. Lumânarea este destul de sigură, având nu mai puțin de șapte sisteme de securitate pentru a preveni orice fel de accident.

Astfel, lumânarea se stinge singură dacă detectează condiții nesigure de ardere, dar scanează și mediul înconjurător înainte de a se aprinde. De asemenea, riscul de incendiu este redus, chiar dacă lumânarea arde prea mult. Poți pune chiar și o parolă lumânării, pentru ca un copil să nu o poată folosi.

Lumânările pe care LuDela le pune la dispoziție vin în diverse variante de miros și sunt create folosind 100% ceară naturală. Mai mult, poți să alegi între șase variante de culoare pentru suportul în care stă lumânarea.

Aplicația pentru smartphone îți permite să setezi intensitatea flăcării; dacă vrei să folosești o astfel de lumânare pentru o cină romantică, LuDela te ajută și reduce intensitatea flăcării. Există chiar setări predefinite pentru o serie de evenimente. Aplicația te anunță și pe măsură ce lumânarea se consumă.

LuDela promite că lumânările vor fi disponibile undeva la începutul lui 2017. Lumânarea inteligentă are un preț standard de 149 de dolari, dar dacă doriți să faceți o precomandă, puteți cumpăra o lumânare pentru doar 99 de dolari.

Cu ajutorul unei astfel de lumânări, pasionații de tehnologie sunt cu un pas mai aproape de a deveni conectați la toate obiectele din casă.