Logitech lansează tastatura RGB G810 Orion Spectrum

Logitech lansează tastatura RGB G810 Orion Spectrum

Logitech a lansat astăzi tastatura mecanică RGB full-size G810 Orion Spectrum, dedicată performanțe ridicate în jocuri.

Noul model Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G care oferă o viteză cu 25% mai mare decât tastaturile mecanice standard, împreună cu comenzi media dedicate și iluminare RGB personalizată.

Fiecare aspect al tastaturii, de la cele mai mici detalii, precum textura mată și cablul rezistent, împletit, și până la detaliile cele mai complexe precum iluminarea RGB sau switch-urile mecanice foarte rapide Romer-G sunt făcute să dea impresia unei tastaturi bine construite.

Tastatura Logitech G810 Orion Spectrum vine echipată cu deja binecunoscutele switch-uri mecanice Romer-G care oferă un timp de răspuns cu până la 25% mai rapid decât alte taste mecanice. Cu un punct de acționare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mai repede comenzile și reușesc să ajute orice utilizator oferindu-i un avantaj în jocurile competitive unde fiecare milisecundă contează. G810 Orion Spectrum rezistă la 70 de milioane de apăsari.

Logitech G lansează tastatura RGB Logitech G810 Orion Spectrum

Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS) selectați și personalizați fiecare tastă în parte alegând dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facilă. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor întocmai pentru a ține evidența diferitelor comenzi sau configurări. Iluminarea centrală permite de asemenea accesarea și identificarea tastelor mult mai ușoara în condiții de întuneric. LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel încât personalizarea să fie facilă.

Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care dețin funcția de a reda, a pune pauză sau a întrerupe sonorul atât pentru clipurile video cât și pentru muzica. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricărui joc fără a mai întrerupe sesiunile și misiunile aflate în derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

Obțineți controlul complet al tastaturii G810 Orion Spectrum prin intermediul LGS. Personalizați comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile sau creați comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminării RGB este de asemena posibil pentru a determina în funcție de diverse situații ce taste sunt dezactivate în timpul jocului.

Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va putea fi disponibilă în Europa de la mijlocul lunii februarie 2016 la un preț recomandat de 189 EUR.

Logitech G lansează tastatura RGB Logitech G810 Orion Spectrum

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: