„Logan”: următorul film cu Wolverine ne va prezenta un erou mai bătrân, cu puteri slăbite

Avem o veste bună și una proastă pentru fanii X-Men: cea bună e că pe 3 martie 2017 vom avea parte de un nou film cu Wolverine, numit „Logan”, iar cea proastă e că va fi ultima oară când îl vom vedea pe Hugh Jackman în acest rol.

Regizorul James Mangold și Hugh Jackman ne-au prezentat, în sfârșit, ceva mai multe informații despre „Logan”, dincolo de data de lansare. După cum am spus și mai sus, acesta va fi ultimul film în care Jackman îl interpretează pe îndrăgitul erou, ceea ce nu e tocmai condamnabil, având în vedere că face acest lucru de 17 ani.

După ce actorul a publicat fotografia de mai jos pe Twitter, Mangold a publicat posterul oficial și a doua pagină din scenariu. Se pare că, de data aceasta, nu vom avea parte de un Wolverine fioros și indestructibil, ci de unul ceva mai vulnerabil, într-o peliculă în care multe personaje vor fi rănite sau ucise. Sperăm doar că Logan nu e unul dintre ele.

Mangold a mai specificat și că „în ceea ce îl privește pe eroul nostru, ei bine, e mai bătrân, iar abilitățile lui nu mai sunt ceea ce au fost. Capacitățile lui de vindecare diminuate îl fac să trăiască într-o stare continuă de durere cronică. Așadar, să vă faceți griji pentru el”.

Chiar dacă ideea că Wolverine ar putea muri ne dă emoții nu tocmai pozitive, din păcate, posibilitatea ca acest lucru să se întâmple are sens. Hugh Jackman e singurul actor cu care personajul este asociat, în momentul de față, așa că o cale prin care ar putea avea un alt actor o șansă să îi dea viață lui Wolverine ar fi ca imaginea cu care ne-am obișnuit de atâția ani să moară, lucru sugerat și de cei de la HitFlix. Până aflăm dacă se va întâmpla sau nu asta, putem să ne mai destinem cu această glumă a lui Ryan Reynolds publicată pe Twitter: