Limbajul de programare Trump face informatica amuzantă

Limbajul de programare Trump face informatica amuzantă

Dacă programarea nu ți se pare suficient de politică, s-ar putea să vrei să încerci un nou limbaj. TrumpScript te îți permite să creezi coduri de care chiar și marele Donald Trump ar fi mândru să îl folosească.

A fost creat de HackRice la Universitatea Rice weekendul trecut, în doar 20 de ore, iar dezvoltatorii săi susțin că Trump l-ar aproba fără îndoială. „La fel cum el face America din nou grozavă, noi sperăm ca eforturile noastre să facă același lucru cu programarea”. De asemenea, TrumpScript are câteva funcționalități unice, cum ar fi:

Nu există decât numere întregi. America nu face nimic în jumătăți. Toate numerele trebuie să fie mai mari de un milion, căci cele mai mici sunt irelevante. De asemenea, nu sunt permise operațiuni de import. Orice cod trebuie să fie american, iar în loc de „adevărat” și „fals” se acceptă „realitate” și „minciună”. Foarte important, toate programele trebuie să se termine cu „America e grozavă”.

Erorile sunt, la rândul lor, citate ale lui Trump, iar în caz de sintaxă incorectă, ți se spune că „Trump nu vrea să audă asta”. TrumpScript calcă pe urmele limbajului de programare inspirat de Arnod Schwarzenegger în 2014. În ArnoldC, toate programele începeau cu “IT’S SHOWTIME” și se terminau cu “YOU HAVE BEEN TERMINATED.” Găsești tot ce îți trebuie pentru a folosi TrumpScript pe GitHub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: