LG G5 se lansează oficial în aceeași zi cu Galaxy S7

LG G5 se lansează oficial în aceeași zi cu Galaxy S7
06:36 04.02.2016

Fanii smartphone-urilor high end vor vedea lansarea terminalelor de top ale anului, LG G5 și Galaxy S7 la sfârșitul lunii.

Ultimii câțiva ani nu au mai ilustrat dovezi semnificative de inovație în domeniul telefoanelor mobile, dar conform celor mai multe zvonuri, LG G5 s-ar putea să iasă un pic din tipare.

Eram siguri că cei de la LG vor organiza o conferință separată în cadrul Mobile World Congress 2016 încă de acum o lună. Nu eram însă convinși care va fi data exactă a evenimentului și dacă mult așteptatul LG G5 va intra în lumina reflectoarelor tot atunci. Răspunsurile la toate aceste întrebări le-am primit ieri pe Twiter prin intermediul unor imagini cu scop de teaser.

Astfel, aflăm că LG G5 va fi lansat oficial pe 21 februarie. În cazul în care data vă este cunoscută e din cauză că Samsung are planificată pentru lansarea Galaxy S7 o conferință în exact aceeași zi. Acest format de eveniment este diferit de cel de anul trecut când LG a așteptat până după încheierea târgului de mobile să-și anunțe vârful de gamă pe 2015.

În mod evident, detaliile oficiale despre terminal sunt în continuare doar zvonuri. Sud coreenii s-au sfiit să ne aducă la cunoștințe mai multe particularități legate unul dintre telefoanele anului. Asta nu ne oprește însă să visăm. Conform @evleaks, noul LG G5 are trebui să integreze câteva particularități estetice și de funcționalitate din LG V10, inclusiv un al doilea display, un cititor de amprente și o cameră principală cu două lentile. Sprintenul SoC Snapdragon 820 ar trebui de asemenea să-și facă simțită prezența. Întreaga carcasă a telefonului ar trebui să fie metal și cel puțin o parte din capacul de pe spate ar trebui să fie detașabil pentru a găzdui o baterie detașabilă ce se glisează cu ușurință în interior. Am văzut online și niște referințe către niște module pentru extinderea funcționalității aparatului, dar e greu de spus dacă se vor materializa în vreun fel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI