Kanye West are un joc video și e foarte mândru de el

Kanye West are un joc video și e foarte mândru de el

Kanye West a lucrat o perioadă la un joc video. Deși nu e clar despre ce e vorba, puteți vedea trailerul acestuia mai sus.

Deși nu e clar care e subiectul jocului respectiv, dacă se va lansa pe o anumită platformă, sau dacă e cu adevărat un joc până la urmă și nu doar un clip animat cu mama lui Kanye West zburând prin Rai, știm cu siguranță că West a avut dificultăți să pună la cale până și acest trailer/joc, sau ce-o fi el.

Clipul video a fost prezentat în timpul unei parade de modă dedicată lansării noii colecții de haine marca Kanye West din New York. Pe lângă faptul că parada respectivă părea scoasă din Mad Max, trailerul jocului este doar unul din lucrurile cu care Kanye a venit să se laude în fața unei audiențe destul de snoabe pentru noi muritorii de rând. Artistul a venit să cânte, să facă modă și să-și etaleze talentul de game designer. Totul cu modestia și bunul simț ale unui copil răzgâiat.

Culmea este că jocul, numit cu modestie ”Only One”, a fost făcut cu eforturi, aparent, supraomenești de către artistul american. Din câte menționează acesta, dezvoltatorii de jocuri din ”San Fran” au avut mari reticențe să lucreze cu West pentru a face un joc despre mama sa fiind un înger în Rai.

Pentru că publicul nu a fost prea impresinat de vocalizele pe post de coloană sonoră și de mama lui Kanye zburând printre nori pe un pegas, rapperul american a încercat să convingă audiența că a depus un adevărat efort pentru a finaliza jocul.

”Nu a fost ușor de făcut, frate!” a zis Kanye, ”reacționați de parcă vedeți o treabă ca asta în fiecare zi.” Acesta a mai detaliat felul în care dezvoltatorii de jocuri din San Francisco au reacționat la ideea jocului lui Kanye, menționând că l-au luat în răspăr destul de serios.

E normal să credem că nu se va alege nimic de proiectul ”jocului” ”Only One” al lui Kanye West, dar măcar știm că artistul a bifat și această realizare în portofoliul său artistic, și poate nu-și va mai deranja fanii cu alte inițiative asemănătoare.

Citește și: