Jocul românesc pe care ai putea să-l vezi pe Steam în curând

Jocul românesc pe care ai putea să-l vezi pe Steam în curând

Warleader – Tales of Heroes se află, în prezent, în faza de dezvoltare, dar ar putea apărea pe platforma celor de la Valve în curând.

Steam Greenlight este un sistem creat de cei de la Valve, prin care compania cere ajutorul comunității pentru a alege unele dintre noile jocuri care vor debuta pe platforma respectivă. Dezvoltatorii publică acolo informații în legătură cu jocurile lor, imagini și videoclipuri, pentru a aduna în jurul proiectului lor un număr cât mai mare de oameni. Aceștia din urmă sunt necesari pentru a crește popularitatea jocului și pot face ca acesta să fie selectat pentru distribuție.

Din câte se pare, jocurile intră pe Greenlight în diferite etape. Odată ce un joc este ales, Valve contactează dezvoltatorii pentru a determina data la care jocul lor va fi terminat și va putea fi publicat pe Steam. În prezent, unul dintre jocurile aflate pe Steam Greenlight este Warleader – Tales of Heroes, produs de o echipă din România.

Warleader combină tacticile în timp real cu stilul action RPG, iar utilizatorii vor intra în pielea unui erou puternic, având ocazia de a comanda alți soldați, alături de care vor lupta în campanie. Înaintea fiecărei misiuni, ei vor avea ocazia de a-și alege armele, dar și echipele, iar în funcție de performanțe, vor debloca diverse elemente.

De asemenea, pentru a le permite jucătorilor să obțină toate recompensele, creatorii vor include și o versiune specială a fiecărei misiuni, pe care o vor putea accesa de câte ori vor dori. Astfel, planul este unul simplu: crearea și vânzarea de noi capitole din povestea jocului, fiecare dintre acestea aducând, printre altele, câteva misiuni noi, alte tipuri de soldați și alți eroi.

Conform dezvoltatorilor, printre elementele finalizate se numără abilitățile speciale, mișcările și atacurile unităților, modul în care acestea luptă împotriva inamicilor și obiectivele misiunilor (condițiile de victorie și cazurile de înfrângere). De cealaltă parte, ei trebuie să se concentreze în continuare asupra modului în care jucătorii progresează în timpul campaniei, asupra modului în care cresc nivelul personajelor și asupra recompenselor și deblocării de noi misiuni. Puteți accesa afla mai multe informații despre Warleader – Tales of Heroes pe pagina oficială pe Steam.

Citește și:
Etichete: