Jocul românesc Link Twin, disponibil acum pe telefoanele Samsung

Jocul românesc Link Twin, disponibil acum pe telefoanele Samsung

Jocul românesc Link Twin, prezentat la East European Comic Con și Romanian Design Week, este disponibil pe smartphone-urile Samsung, prin platforma Made for Samsung.

Lansarea în exclusivitate pe această platformă constituie o premieră, Link Twin fiind primul joc găzduit de programul Made for Samsung. Link Twin este un joc de puzzle și strategie în centrul căruia se află doi gemeni adorabili, Tom și Illy, plecați în căutarea părinților lor.

Jucătorul are ca scop poziționarea celor doi gemeni concomitent într-un nivel, astfel încât fiecare dintre ei să corespundă uneia dintre ieșirile din nivelul respectiv. Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, de-a lungul celor 200 de niveluri, va descoperi noi tehnici și soluții logice pentru a finaliza fiecare puzzle, jocul devenind astfel mai complex cu fiecare capitol.

Prin programul Made for Samsung, lansat la începutul acestui an, dezvoltatorii de aplicații și, mai nou jocuri indie, primesc suport tehnic și de promovare consistent dacă aleg să-și lanseze aplicația sau jocul pe această platformă.

Din câte se pare, Carbon este primul incubator din Romania care are ca scop sa dezvolte antreprenoriatul din zona de gaming. În calitate de publisher al jocului Link Twin a hotărât ca acesta să fie lansat în prima fază, exclusiv, pe platforma Made for Samsung.

„Am decis să lansăm Link Twin în exclusivitate pe Made for Samsung pentru că este deja o platformă extraordinară de promovare a conținutului de calitate, dar și pentru beneficiile care vin în urma acestui parteneriat: suport tehnic pentru joc și o promovare care să asigure atingerea unui număr cât mai mare de utilizatori care să joace Link Twin”, a precizat Cătălin Butnariu, General Manager în cadrul Carbon.

Jocul va fi disponibil  începând cu 26 septembrie 2016 pentru utilizatorii platformelor Android, iOS și Microsoft. Link Twin este un joc produs de Lorraine, studioul de IP-uri originale afiliat Amber, și publicat de Carbon. Lorraine a creat jocul în timp ce Amber a asigurat partea de deployment și quality assurance și se va ocupa de portarea IP-ului pe alte platforme si live maintenance-ul jocului.

Citește și:
Etichete: