Jocul în care aperi Europa de invazia ISIS

Jocul în care aperi Europa de invazia ISIS

IS Defense este creația unor dezvoltatori polonezi, un joc în care aperi Europa de invazia teroriștilor din gruparea ISIS.

O compania din Polonia a creat un joc în care poți apăra Europa de invadatori, în cazul acesta, fiind vorba de teroriștii ISIS. Conform descrierii oficiale, IS Defense este un joc a cărui acțiune are loc în anul 2020, an în care ISIS ar fi reușit să pună deja stăpânire pe o mare parte de regiunile cu populații predominant musulmane. Teroriștii ar fi capturat, mai exact, întreaga parte de nord a continentului african, răspândindu-și ideologia în toată partea aceea a lumii. Puternic înarmat, cu un număr vast de soldați și pregătit pentru orice, Statul Islamic decide că este vremea să atace Europa.

Invazia este lansată, în mod evident, peste Marea Mediterană, iar tu te numeri printre cei care au ocazia de a apăra continentul. În calitate de jucător, vei intra în pielea unui operator de mitralieră automată din armata NATO, iar rolul tău este de a distruge cât mai mulți teroriști până când vei avea parte de o ”moarte glorioasă”. Pentru a realiza acest lucru, vei avea la dispoziție diverse forțe NATO, o mitralieră și un lansator de rachete. De asemenea, pe parcursul jocului, vei putea să-ți îmbunătățești echipamentul și diverse alte elemente, care vor influența susținerea de care vei avea parte în timpul luptelor.

Jocul se găsește în prezent pe Steam și poate fi achiziționat în schimbul sumei de 7 euro. Creatorii au specificat că acesta este încercarea lor de a readuce la viață acest gen de jocuri, care ne-a dat în trecut titluri precum „Operation Wolf” sau „Beach Head”. Dar înainte de asta, ei menționează foarte clar că IS Defense reprezintă veto-ul lor împotriva a ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu. După cum era de așteptat, unii deja au acuzat dezvoltatorii de xenofobie și rasism, având în vedere că Europa se confruntă cu un val de imigrați în această perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: