Jocul cu realitate virtuală în care poți fi Batman ar putea fi mai bun decât credeai

Jocul cu realitate virtuală în care poți fi Batman ar putea fi mai bun decât credeai

În iunie, în cadrul E3, Rocksteady și Warner Bros. au anunțat Batman: Arkham VR, care ar utiliza viitorul set PlayStation VR pentru a oferi oamenilor o experiență total nouă. 

Cei prezenți la Comic-Con au avut ocazia să încerce jocul, iar reacțiile lor au fost înregistrate și incluse în trailerul de mai sus. Evident, nimeni nu își dă jos casca pentru realitate virtuală și spune că a fost o experiență decentă. Orice fan Batman e îndrăgostit de simpla idee de a se preface că e Batman, așa că e firesc să fie impresionat de ideea de joc care i-ar permite să vadă lumea prin ochii supereroului. Totuși, cei de la Collider au un punct de vedere pertinent: e important să știm dacă Batman: Arkham VR îți oferă o experiență VR așa cum se cuvine sau dacă e pur și simplu o chestiune de marketing, întrucât noul limbaj nu a fost suficient de bine înțeles pentru ca dezvoltatorii să profite la maximum de tehnologie.

Totuși, se pare că Batman: Arkham VR are potențial. În primul rând, e scurt. Durează doar o oră, ceea ce e foarte puțin, dar având în vedere faptul că prețul e de 19,99 dolari, nu e ca și cum jocul e la suprapreț. Prin urmare, acest lucru ne dă de înțeles că cei de la Rocksteady ar fi putut dezvolta o experiență VR complexă, mai degrabă decât să se avânte într-una plină de lacune, de dimensiunile unui joc obișnuit. Jocul va fi disponibil începând cu octombrie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4 și PlayStation VR.

Citește și: