23 mart. 2016 | 06:43

Ironia sorții – Galaxy S7 într-o mașină de spălat LG timp de 45 de minute

ACTUALITATE
Ironia sorții - Galaxy S7 într-o mașină de spălat LG timp de 45 de minute

La lansarea noului Galaxy S7, cei de la Samsung s-au mândrit în legătură cu nivelul de anduranță al aparatului, dar internauții nu au așteptat mult până să ducă la extrem acele specificații.

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt rezistente la apă. La fel de rezistent a fost și Galaxy S5 la momentul lansării sale, dar pentru că S6 lansat anul trecut nu a ajuns pe piață cu această abilitate, cei de la Samsung au putut să înfățișeze această performanță ca fiind revoluționară. Trecând însă pestre trucurile de marketing ale sud coreenilor, era doar o chestiune de timp până când cineva își propunea să testeze la maxim ce înseamnă ideea de rezistență la apă în cazul noilor vârfuri de gamă.

Cu acest scop, un utilizator de YouTube cu numele Max Lee a postat clipul de mai sus online zilele trecute. Astfel puteți vedea cum a băgat la spălat, pentru un ciclu de 45 de minute, noul său Galaxy S7 într-o mașină de spălat LG de ultimă generație. Având în vedere căt de scuturat a fost telefonul de pereții interiori ai mașinii, apa și, probabil, detergentul, au reprezentat doar cireașa de pe tort în acest test de anduranță.

În conformitate cu standardul IP68, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, pe hârtie, rezistă la o adâncime de un metru în apă timp de 30 de minute. În practică însă, se pare că nici 45 de minute nu este prea mult pentru un Galaxy S7 zguduit și spălat intens la temperaturi fluctuante. La finalul clipului, telefonul pare să funcționeze în condiții optime. Nu știm însă dacă pe termen lung vor apărea repercusiuni are acestui test. În definitiv, o trântă acum, se poate reflecta într-un defect pe care să-l sesizați câteva săptămâni mai târziu. Important este că acest test poate fi trecut fără probleme la categoria bilă albă pentru Galaxy S7.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele