iPhone 7 nu va aduce mari schimbări în ceea ce privește designul

iPhone 7 nu va aduce mari schimbări în ceea ce privește designul

Noi zvonuri în legătură cu iPhone 7 au apărut de curând pe internet.

După nenumărate informațiile și imagini apărute pe internet până acum, un nou zvon sugerează din nou că nu ar trebui să ne așteptăm la mari schimbări în ceea ce privește designul iPhone 7. Astfel, compania ar avea de gând să nu respecte ciclul său normal în acest an, pregătind cele mai importante feature-uri pentru telefonul pe care îl va lansa anul viitor.

Având în vedere faptul că în 2017 se împlinesc zece ani de când Steve Jobs a prezentat tuturor primul iPhone, ne putem aștepta la câteva lucruri extrem de interesante. Mai exact, compania din Cupertino ar putea implementa, pentru prima dată, un ecran OLED cu o diagonală mai mare decât versiunile anterioare, iar butonul fizic Home ar putea fi eliminat și inclus în display.

Anul acesta, însă, ecranele telefoanelor lansate vor avea aceleași dimensiuni pe care le-am văzut pe iPhone 6S și 6S Plus, adică 4,7 și, respectiv, 5,5 inci. De fapt, cea mai importantă schimbare ar putea fi reprezentată de eliminarea jack-ului pentru căști. Astfel, telefoanele ar veni la pachet cu o pereche de căști care se conectează prin portul Lightning, dar și cu un adaptor special, în cazul în care vreți să folosiți o pereche de căști clasice.

Apple ar urma în acest fel exemplul celor de la Motorola, care au ales să renunțe la jack-ul de 3,5 milimetri în cazul noilor sale dispozitive Moto Z. Cât despre specificații, trebuie să știți că un cercetător IHS Technology a afirmat că Apple ar putea lansa noul telefon cu minimum 32GB memorie internă, în loc de 16GB.

În contextul în care mulți dintre noi filmează 4K sau fac foarte multe fotografii, 16GB de spațiu nu mai este sub nici o formă suficient. În contextul în care Apple a refuzat până acum să includă posibilitatea extinderii spațiului de stocare în aparatele sale, saltul la 32GB este o veste foarte bună pentru fanii companiei. Probabil cea mai entuziasmată persoană în legătură cu iPhone 7 este Tim Cook, CEO-ul companiei.

”Pregătim niște inovații excepționale, precum noile iPhone-uri, care vă vor convinge pe voi și pe alte persoane care dețin asemenea telefoane să facă un upgrade. Vă vom oferi lucruri fără de care nu veți putea trăi. Vă veți uita înapoi și vă veți întreba cum ați putut trăi până acum fără ele”, ar fi declarat Cook în cadrul emisiunii Mad Money de pe CNBC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: The Next Web
Etichete: