iPhone 5se va fi un iPhone 6 de 4 inci ce va ajunge în curând pe piață

iPhone 5se va fi un iPhone 6 de 4 inci ce va ajunge în curând pe piață

Deși nu știe nimeni exact ce va lansa Apple în viitorul apropiat, se pare că lista va include și un iPhone 5se, cu diagonala de 4 inci.

Foarte mulți utilizatori de iPhone s-au entuziasmat enorm în momentul în care Apple a decis să facă tranziția la telefoane de dimensiuni mai mari, precum 4,7 și 5,5 inci, odată cu lansarea iPhone 6 și 6 Plus. În același timp, au existat cei care considerau diagonala de 4 inci ca fiind perfectă pentru un telefon pe care vrei să-l folosești cu o singură mână. În speranța că va obține o creștere semnificativă a profitului și din acel segment de piață, în 2016 se pare că Apple va lansa un nou smartphone cu diagonala de 4 inci.

Au existat multe speculații legate de o nouă serie de iPhone-uri, mai ales când vine vorba de denumirea lor. După iPhone 6c și iPhone 7c, iPhone 5se se pare că va fi numele noului smartphone ieșit din Cupertino cu design de iPhone 6 și dimensiuni de iPhone 5.

După cum se poate vedea în imaginea de sus, un iPhone 5, în partea stângă, este plasat lângă un iPhone 5se, în dreapta. Acestea sunt aproape identice ca dimensiune, dar marginile curbate de la 5se confirmă un aspect general precum cel folosit de Apple la iPhone 6 și 6S. Nu lipsește din ecuație nici senzorul TouchID introdus de compania americană odată cu lansarea iPhone 5S. În ceea ce privește restul specificațiilor, iPhone 5se va avea puterea de procesare a unui iPhone 6. Va integra o cameră principală de 8MP și una frontală de 1,2MP, împreună cu NFC pentru compatibilitatea cu APple Pay. Nu va suporta interacțiunea prin 3D Touch, dar fanii Live Photos se vor bucura de includerea fotografiilor interactive, Live Photos.

În ceea ce privește data de lansare pentru un astfel de aparat, analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities a afirmat de curând că în prima jumătate a anului, ar trebui să aibă loc o conferință pentru lansarea iPad Air 3 și iPhone 5se. Având în vedere că WWDC are loc la vară și de obicei se axează pe software, luna martie a acestui an este foarte probabilă pentru un astfel de eveniment.

Etichete: