iPad Pro începe să semene cu un computer

iPad Pro începe să semene cu un computer

Noul iPad Pro este o tabletă atât de performantă că deja începe să semene cu un calculator. Touși, felul în care o face vă va surprinde.

Aceasta nu are doar componente mai puternice decât restul de iPad-uri, dar va aduce la zi accesorile de iPad asemenea oricărui calculator. Tot ce va trebui să faci e să le conectezi la iPad Pro iar acestea își vor avea driverul adus la zi prin intermediul tabletei. Noua funcționalitate vine odată cu update-ul iOS 9.3.

De exemplu, iPad Pro va putea updata driverul unei tastaturi dacă aceasta va fi instalată în tabletă printr-un smart connector. În plus, dacă deții accesorii precum un Pencil, nu va mai trebui să îl conectezi la nimic altceva decât tableta în caz că ai vrea să-i aduci firmware-ul la zi.

Culmea este că Apple chiar vrea să îndrepte iPad Pro-ul în direcția transformării sale într-un calculator, eventual chiar să-l înlocuiască.

Din păcate sistemul de operare este identic cu cel de pe iPhone și nu poate și nici nu cred va putea vrodată rula OS X. Totuși, noutatea este importantă pentru că aceștia sunt primii pași către eventualitatea apariției unei tablete care să meargă cu un OS X, devenind prima tabletă de la Apple care să se compare în mod direct cu Surface Pro de la Microsoft, care încă rulează cu Windows 8.

Citește și: