Revista presei: Incendiu la metrou în București

Revista presei: Incendiu la metrou în București

În această dimineață a avut loc un incendiu la metroul din București. Stația Piața Victoriei a fost evacuată, iar circulația până la stația Pipera a fost întreruptă – aceasta este cea mai importantă știre a zilei. 

Pentru că suntem conștienți că nu vă putem oferi (încă) toate informațiile de care aveți nevoie, dar pentru că am vrea să găsiți cât mai multe știri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica ”Revista presei”. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre incendiul de la metroul din București, citiți rândurile de mai jos.

Circulaţia a fost întreruptă la metrou, între staţiile Piaţa Victoriei şi Aviatorilor, începând cu ora 09.55, a declarat pentru „Adevărul” purtărorul de cuvânt al Metrorex. Din primele informaţii, a fost semnalat fum pe tunel, deci este probabil vorba despre un incendiu la metrou.

„La faţa locului se află echipaje SMURD şi de pompieri. În momentul de faţă, circulaţia este oprită între Piaţa Victoriei şi Aviatorilor. S-a simţit fum pe tunel, nu în vreunul din trenuri. Momentan nu ştim de unde provine acel fum, motiv pentru care staţiile au fost evacuate”, a declarat purtărorul de cuvânt al Metrorex.  Fotografii cu incendiul de la metroul din București găsiți aici.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, evenimentul a fost semnalat chiar de conductorul metroului care de deplasa dinspre Piaţa Victoriei spre staţia Aviatorilor.   După ce a văzut fumul, acesta a întors garnitura.   La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale de stingere si patru autospeciale SMURD.   „Se vor face verificări de echipajele de pompieri care vor patrunde in subteran. Nu avem raportate persoane rănite”, a declarat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov. În urma acestui incident, circulaţia la metoru a fost oprită pe ambele sensuri.

Deocamdată nu se știe unde s-a produs incendiul de la metrou și nici care a fost cauza.

Citeste mai mult: adev.ro/o8r2s8

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI