În curând vei putea răspunde la comentariile de pe Facebook cu un clip video filmat de tine

În curând vei putea răspunde la comentariile de pe Facebook cu un clip video filmat de tine

Rețeaua Facebook pune din ce în ce mai mult accent pe conținutul video. După clipurile la 360 de grade și posibilitatea de a face transmisiuni live, acum auzim despre o nouă funcționalitate legată de clipurile filmate de utilizatori.

Câțiva utilizatori au început să primească o notificarea deasupra pictogramei pentru cameră din secțiunea de comentarii care le comunică acestora că de acum înainte pot include și videoclipuri în răspunsurile pe care le transmit altor utilizatori. Funcția este testată în aplicațiile de iOS și Android, precum și pe versiunea web, potrivit VentureBeat. Detaliile privind versiunea aplicației pentru PC sunt, deocamdată, foarte puțin.

Utilizatorii vor putea să înregistreze clipurile pe loc sau să atașeze clipuri deja filmate, pe care le au în telefon. În prezent, utilizatorii pot răspunde la un comentariu cu o fotografie sau cu un alt mesaj text, putând fi adăugate, de asemenea, și emoji-uri sau stickere.

Introducerea videoclipurilor ca modalitate de răspuns la anumite comentarii ale utilizatorilor are rolul de a extinde felurile în care un utilizator se poate exprima și poate interacționa cu alți utilizatori în cadrul unei postări pe o anumită temă, potrivit Agerpres. Cei de la Facebook speră ca tot mai mulți utilizatori să distribuie videoclipuri pe rețeaua de socializare.

Facebook a debutat Live Video la nivel global în luna februarie. Live Video este o unealtă pentru Facebook similară cu Meerkat sau Periscope care va apărea live în fluxul vostru de pe Facebook. Spre finalul anului trecut, funcția a intrat într-un beta public, dar nu era foarte evident cum se puteau înregistra cei interesați  pentru a testa noul sistem de videostreaming.

Pentru a vedea dacă aveți activată noua unealtă pentru a videostreaming, trebuie doar să apăsați pe Update Status în Facebook și să vedeți o iconiță specială dedicată noii funcții. După ce ați selectat Live Video va trebui să alegeți cu cine ați vrea să înpărțiți stream-ul video și să îi dați o descriere înainte să transmiteți conținutul live către publicului spectator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI