În curând vei putea asculta muzică pe Xbox în timp ce te joci

În curând vei putea asculta muzică pe Xbox în timp ce te joci

Utilizatorii de Xbox vor putea asculta muzică în fundal în timp ce se joacă pe consolă.

În cazul în care dețineți o consolă Xbox One, atunci probabil știți că dispozitivul produs de Microsoft nu vă permite să rulați melodiile preferate în timp ce vă jucați. ”Problema”, însă, ar putea fi reparată în curând, când Microsoft va implementa, într-un final această funcționalitate. După cum scriu cei de la Engadget, Phil Spencer, șeful Xbox, a declarat, însă, prin intermediul unui tweet că actualizarea prin intermediul căreia aceasta va fi livrată utilizatorilor din toată lumea nu va fi lansată mai devreme de vara acestui an.

Un alt feature important pe care îl va primi Xbox One în curând este Cortana. După cum probabil știți, Cortana nu ar fi trebuit să apară pe Xbox One decât la începutul anului acesta. Publicația Verge menționează, însă, că un număr de utilizatori au avut acces la asistentul personal din 2015. După ce au intrat în meniul setări, aceștia au mișcat selecția în sus de câteva ori și au apăsat ”A” (ambele activități repetate de câteva ori).

De asemenea, Microsoft a introdus în urmă cu ceva timp și compatibilitatea cu jocuri de Xbox 360. În urmă cu câteva luni, companie a publicat numele a 104 jocuri din anii trecuți care pot rula pe Xbox One.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: