IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subțire laptop convertibil din lume

Lenovo a anunțat, în cadrul IFA 2016, că va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subțire laptop convertibil din lume.

Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime și este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piață, fiind dotat cu ultima gamă de procesoare Intel Core i7 din cea de-a 7-a generație.

Laptopul Lenovo Yoga 910 va fi disponibil cu display de 13,9 inch cu rezoluție 4K sau full HD, iar ecranul are o ramă de numai 5mm, dând impresia unui display fără margini. De fapt, acesta este unul dintre cele mai importante patru aspecte ale dispozitivului, alături de balama, tastatură și grosime.

Marginile laterale și superioară ale display-ului sunt acum extrem de mici, beneficiind de un design care îmi amintește de Dell XPS 9550. Spre deosebire de acesta, însă, marginea inferioară în cazul modelului Yoga 910 este mult mai mare, reprezentând un element care nu contribuie la îmbunătățirea aspectului.

Datorită marginilor extrem de mici, chinezii au reușit să includă un ecran de 13,9 inci într-un terminal care are dimensiuni similare cu numeroase laptopuri de 13 inci. Despre calitatea imaginii nu sunt foarte multe lucruri rele de spus, această fiind excepțională atât în cazul versiunii Full HD, cât și în cazul versiunii 4K.

De asemenea, Yoga 910 intensifică muzica și sunetul, fiind prevăzut cu sistemul Dolby Audio Premium. Cu o durată de funcționare a acumulatorului de până la 15,5 ore, utilizatorii pot lucra sau urmări filme fără a-și face griji privind durata bateriei.

Lenovo a integrat în Yoga 910 un cititor avansat de amprente, conceput să livreze accesibilitate mobilă și să îmbunătățească siguranța PC-ului. Prin simpla atingere a unui deget, utilizatorii se pot autentifica rapid pe PC-ul lor cu ajutorul Windows Hello – nu este necesară introducerea unei parole. Din păcate, însă, nu am avut ocazia de a testa viteza acestuia la IFA, așa că nu vă putem spune cu exactitate cât de bine funcționează. 

Laptopul are carcasă metalică unibody și este disponibil în variantele de culoare Champagne Gold, Platinum Silver și Gunmetal. Dispozitivul păstrează balamaua tip „curea de ceas”, precum și modurile de utilizare flexibile, care permit utilizatorilor să tasteze în modulul laptop, să facă prezentări în modulul stand, să urmărească filme în modulul tent sau să navigheze în modulul tabletă. Balamaua tip „curea de ceas” oferă acum o tranziție mai lină și mai precisă între moduri. 

Având în vedere toate cele de mai sus, unii ar fi tentați să creadă că Lenovo Yoga 910 impresionează doar prin design. Însă specificațiile ne dau de înțeles cu totul altceva. Alături de procesorul Intel Core i7 din generația Kaby Lake, utilizatorii pot beneficia de maximum 16GB RAM și 1TB SSD. În aceste condiții, avem de-a face cu un dispozitiv care se adresează utilizatorilor cei mai pretențioși, iar prețul este unul pe măsură. Prețul Lenovo Yoga 910 începe de la €1499 cu TVA. Laptopul va fi disponibil din luna octombrie 2016.

Playtech se află la IFA 2016 și vă aducem cele mai interesante informații despre lansările de acolo. 

Yoga 910 convertible in silver

Citește și:
Etichete: