Huawei P9 s-a vândut ca pâinea caldă: au fost livrate nouă milioane de unități

Huawei P9 s-a vândut ca pâinea caldă: au fost livrate nouă milioane de unități

Huawei P9 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri de anul acesta și poate fi considerat cel mai bun competitor al iPhone 7 Plus, mulțumită camerei principale duble. 

Compania chineză tocmai a anunțat că a vândut, de la lansare, nouă milioane de telefoane Huawei p9. Astfel, P9 este primul smartphone premium Huawei al cărui volum de vânzări este așteptat să depășească 10 milioane de unități.

“În ultimele șase luni de la lansare, Huawei P9 a primit numai laude și review-uri pozitive, atât din partea pasionaților de fotografie, cât și din partea jurnaliștilor și bloggerilor de tehnologie. Aceștia laudă în mod special performantul sistem dual-camera, proiectat în colaborare cu brandul legendar Leica Camera AG.”, a spus Li.

Huawei P9 este un vârf de gamă cu specificații bune. Are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD sub care ascunde un procesor Hisilcon Kirin 955 și 3GB RAM. Bateria este de 3.000 mAh, iar încărcarea se face printr-un port USB C. Spațiul de stocare este de 32GB și există și un slot microSD, Huawei P9 are și un senzor de amprente, poziționat pe partea din spate, iar camerele foto sunt trei la număr (una de 8MP și două de 12MP), două dintre ele fiind poziționate pe partea din spate.

Huawei P9 este primul smartphone rezultat în urma colaborării dintre Huawei și Leica și integrează un sistem dual-camera.

Toate aceste componente sunt îngrămădite într-un ambalaj din sticlă și metal, care cântărește numai 144 de grame și are o grosime de numai 7 mm.

Citește și:
Etichete: