Huawei P9, la precomandă: preț și specificații

Huawei P9, la precomandă: preț și specificații

Prețul Huawei P9 pentru România a fost făcut public, iar smartphone-ul este disponibil la precomandă. Toate precomenzile pentru smartphone-ul Huawei P9 includ, gratuit, o brățară inteligentă Huawei TalkBand B2, precum și garanția extinsă VIP de 3 ani.

Huawei P9 este cel mai nou vârf de gamă al chinezilor care au intrat în top trei cei mai mari producători de smartphone-uri din lume. Huawei P9 este acum la precomandă, iar prețul este unul corect, având în vedere specificațiile smartphone-ului.

Modelul P9 integrează un Hisilicon Kirin 955. Acesta are patru nuclee de 2,5Ghz și patru nuclee de 1,8Ghz și este un competitor de luat în seamă pentru Snapdragon 820. Eu am testat mai mult modelul cu 3GB memorie RAM, însă există și o versiune cu 4GB RAM. Performanțele sunt bune și experiența oferită de telefon este una fluidă. Huawei P9 este dotat cu două camere foto și doi senzori separați, unul capabil să surprindă imagini color, iar celălalt capabil să surprindă doar imagini alb negru. Potrivit reprezentanților companiei, un procesor de imagine dedicat ar combina cele două fotografii surprinse simultan (cea color și cea alb negru) pentru a oferi cele mai bune contraste și cele mai bune culori.

TalkBand B2 este o brățară inteligentă, cu cască Bluetooth încorporată, care combină productivitatea și conectivitatea cu designul subțire și modern. Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectați, datorită funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate.

Pentru a se bucura de garanția VIP de 3 ani, consumatorii din România trebuie să se înregistreze, în termen de o lună de la achiziția produsului, în aplicația HiCare, pe care noul P9 o are preinstalată. În afara perioadei extinse de garanție, aceștia vor beneficia și de facilitatea “3 luni de Garanție a ecranului”. Această facilitate le va oferi acestora posibilitatea înlocuirii gratuite a ecranului, în primele trei luni de la achiziționare, oricare ar fi motivul deteriorării acestuia.

Găsiți Huawei P9 la un preț bun AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: