17 aug. 2016 | 10:06

Huawei P9 a primit titlul de „smartphone-ul anului” din partea EISA

ACTUALITATE
Huawei P9 a primit titlul de

Huawei P9 este cel mai reușit smartphone produs vreodată de compania din China și, potrivit EISA (Asociația Europeană de Imagine și Sunet), cel mai bun smartphone lansat pe piață anul acesta. 

Huawei P9 are un preț foarte bun, performanțe mai mult decât decente și un design atrăgător. Însă cei de la EISA au ținut cont de camera foto principałă dublă, gândită în colaborare cu cei de la Leica.

Juriul EISA a declarat: “Câteodată, înțelegerea lucrurilor importante este esențială și exact asta face Huawei P9. Cu un ecran IPS-NEO LCD de 5,2 inci, cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core HiSilicon Kirin 955 și versiunea Android OS 6.0 cu Emotion UI 4.1, P9 este un smartphone atrăgător și performant. Dar asta nu e tot: Huawei face istorie fiind primul producător care integrează expertiza Leica în fotografie în dispozitivele sale mobile. Sistemul dual camera captează mai multă lumină și oferă mai multă claritate atât în ceea ce privește fotografiile, cât și clipurile video. În timp ce bateria de 3000 mAh are îndeajuns de multă putere pentru a ține pasul cu programul încărcat al utilizatorilor, finisajele premium combinate cu corpul unibody și sticlă 2,5D transformă telefonul într-unul practic și elegant în egală măsură.”

Cu toate că Huawei P9 nu face cele mai reușite fotografii în sensul clasic (când vine vorba despre acuratețea culorilor, viteza de declanșare, stabilizare sau calitatea în condiții de lumină scăzută – aici câștigă detașat smartphone-urile Samsung de anul acesta), telefonul oferă o experiență foto unică, dedicată celor care vor să obțină rezultate artistice cu minimum de efort. Senzorul alb/negru integrat oferă o experiență inedită, fiind primul de acest gen integrat pe un telefon.

Livrările globale ale modelelor Huawei P9 și P9 Plus au depășit 4,5 milioane de unități în iulie, cu vânzări notabile înregistrate în multe țări europene, precum Franța, Finlanda și Marea Britanie. Telefonul poate fi cumpărat de AICIiar review-ul nostru pentru Huawei P9 este AICI.