Huawei își întărește poziția în România luându-l pe Smiley drept ambasador

Huawei își întărește poziția în România luându-l pe Smiley drept ambasador

Huawei anunță colaborarea cu Smiley, unul dintre cei mai populari artiști români. Începând cu luna iunie, artistul este Ambasadorul local al companiei Huawei.

“Smiley nu este doar unul dintre cei mai iubiți artiști români, ci și un exemplu datorită felului în care a reușit să își realizeze visele. Suntem încrezători că, împreună, vom reuși să facem cunoscut acest mesaj și că îi vom inspira pe români să lupte pentru ceea ce își doresc.” a declarat Liu Ke, CEO Huawei Technologies România.

În calitate de ambasador local al brandului, Smiley va promova smartphone-urile Huawei, pe care le utilizează deja de câteva luni, atât în activitatea muzicală, cât și pentru a ține legătura cu cei dragi și cu fanii săi.

Colaborarea cu Smiley presupune și o amplă campanie de comunicare, care include și un spot TV, în care este promovat smartphone-ul Huawei P9 Lite, nu vârful de gamă Huawei P9.

Huawei face parte din top 3 producători de smartphone-uri la nivel global, iar, pe plan local, compania este brandul de telefonie mobilă cu cea mai mare rată de creștere în 2015.

Huawei P9 Lite are un display full HD de 5,2 inch, 2GB memorie RAM și un procesor HiSilicon Kirin 650. Camerele foto sunt de 13, respectiv 8MP, iar telefonul, dotat și cu un senzor de amprente, poate fi cumpărat de AICI.

Huawei P9 este un vârf de gamă cu specificații bune. Are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD sub care ascunde un procesor Hisilcon Kirin 955 și 3GB RAM. Bateria este de 3.000 mAh, iar încărcarea se face printr-un port USB C. Spațiul de stocare este de 32GB și există și un slot microSD, Huawei P9 are și un senzor de amprente, poziționat pe partea din spate, iar camerele foto sunt trei la număr (una de 8MP și două de 12MP), două dintre ele fiind poziționate pe partea din spate. Îl puteți cumpăra de AICI.