Huawei Honor V8 se va lansa curând și va avea tot cameră dublă

Huawei Honor V8 se va lansa curând și va avea tot cameră dublă

Huawei abia ce și-a anunțat vârful de gamă Huawei P9, dar pregătește lansarea unui nou telefon de top, adică Honor V8. 

Gama Honor de la Huawei poate fi considerată un brand de sine stătător, sau cel puțin asta a încercat să facă compania chineză cu ea în ultimul timp. Creată inițial pentru că nimeni din afara Asiei nu știa cum să pronunțe Huawei (”wah-wei”), brandul Honor a devenit unul orientat către tineri, un brand de smartphone-uri care tind spre spectrul de sus al clasei mid-range, dar care încearcă să facă lucrurile diferit.

De exemplu, Huawei Honor 6 Plus a fost primul smartphone al companiei chineze dotat cu două camere, iar apoi ideea a fost transferată și la vârful de gamă Huawei P9, dar în colaborare cu Leica.

Dacă în cazul Honor 6 Plus, camerele erau folosite pentru focalizare selectivă după realizarea imaginilor, la P9 lucrurile stau diferit. Acesta are două camere principale de câte 12MP și doi senzori, unul color și unul alb/negru. Rezultatele sunt chiar inedite, iar compania chineză a lansat unul dintre cele  mai bune smartphone-uri de anul acesta.

Acum, chinezii pare că vor aplica aceeași strategie, iar Honor V8, următorul telefon pe care compania îl va lansa, va avea tot camere duble. Cel puțin asta se înțelege din imaginea de  teasing.

Cel mai posibil, Honor V8 va avea și un senzor de amprente, un procesor Hisilicon Kirin 950 și 4GB memorie RAM, dar nu se știu alte specificații.

Huawei Honor V8 va fi lansat oficial pe 10 mai și atunci vom afla mai multe despre el.

Honor-V8-12

Citește și: