HTC a lansat noile telefoane Desire 10

HTC Corporation a prezentat noul model HTC Desire 10, cu variantele pro și lifestyle.

Seria Desire a inclus unele dintre cele mai de succes telefoane HTC din ultimii ani, iar acum, taiwanezii introduc două noi telefoane, numite Desire 10 pro și Desire 10 lifestyle.

Atât HTC Desire 10 pro cât și HTC Desire 10 lifestyle beneficiază de design-ul cu contur auriu metalic, subliniind finisajul mat smartphone-ului. Acest contur încadrează ecranul Full HD de 5,5 inch al versiunii HTC Desire 10 pro și cel HD, cu aceeași diagonală, al variantei lifestyle. Pe spate, taiwanezii au inclus un senzor de amprente , capabil să securizeze dispozitivul și să-l deblochează rapid, cu o simplă atingere a degetului. De asemenea, acesta se poate dovedi util în cazul în care vreți să realizați selfie-uri. Utilizatorul nu trebuie decât să pună degetul pe senzorul de amprente pentru a face rapid o fotografie sau un videoclip selfie.

Noul HTC Desire 10 pro include modul de fotografiere Panoramă Selfie, în timp ce Desire 10 lifestyle vine cu tehnologia HTC BoomSound Hi-Fi Edition, introdus odată cu vârful de gamă HTC 10, și care aduce în plus un sunet Hi-Res pe 24 de biți.

Noul HTC Desire 10 pro beneficiază de nu mai puțin de 4GB RAM, alături de care vor fi incluși 64GB pentru stocarea datelor personale. De cealaltă parte, varianta HTC Desire 10 lifestyle include ”doar” 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Iar dacă acest spațiu nu este suficient, utilizatorii pot oricând să introducă un card microSD de până la 2TB.

Toate acestea sunt susținute de un procesor octa-core, în cazul modelului HTC Desire 10 pro, și de un procesor quad-core, în cazul HTC Desire 10 lifestyle. Autonomia nu art trebui să reprezintă o problemă, având în vedere acumulatoarele de 3.000 mAh și 2.700 mAh pentru Desire 10 pro și, respectiv, Desire 10 lifestyle. HTC Desire 10 va fi disponibil în Europa începând cu a doua parte a lunii octombrie, prețul recomandat fiind de 299 euro. HTC Desire 10 pro va fi disponibil începând cu luna noiembrie în anumite regiuni din Europa.