26 ian. 2016 | 14:33

Smartwatch-ul HTC ar putea fi lansat în aprilie

ACTUALITATE
Smartwatch-ul HTC ar putea fi lansat în aprilie

În luna aprilie a acestui an, cei de la HTC ar putea lansa pe piață primul lor smartwatch.

Trecuseră câteva săptămâni de când nu mai auzisem nicio informație în legătură cu mult așteptatul smartwatch HTC. În urmă cu ceva timp, Evan Blass menționase ca fanii companiei taiwaneze vor avea în sfârșit parte de un smartwatch HTC în luna februarie a anului viitor. Cu toate acestea, Blass nu a menționat atunci ziua și locul în care va avea loc lansarea.

Lucrurile par a se fi schimbat, din moment ce ultima informație furnizată de Blass ne arată că smartwatch-ul nu va mai debuta pe parcursul lunii următoare, ci abia în aprilie. Având în vedere lipsa de informații, puțini sunt cei care se așteaptă să vadă un ceas HTC la MWC în februarie. Mai mult decât atât, se pare că nici HTC One M10 nu va fi prezentat în cadrul evenimentului din Barcelona, din cauza unor probleme cu designul.

[related]

După cum scrie publicația Pocket-lint, taiwanezii s-au concentrat asupra ochelarilor pentru realitate virtuală în ultimul timp. Noul Vive Pre include o pereche de ochelari mai mici decât predecesorul și controllere mai mici. De asemenea, ochelarii includ acum și o cameră frontală, iar senzorii sunt acoperiți. Curelele de prindere au fost îmbunătățite, iar pe partea interioară, utilizatorii vor putea monta diverse straturi, în funcție de preferințe. În cazul în care sunteți printre cei care își doresc un Vive Pre, precomenzile vor începe pe 29 februarie, la puțin timp după încheierea MWC 2016.