Horizon de la UPC promite să-ți facă TV-ul mai inteligent

Horizon de la UPC promite să-ți facă TV-ul mai inteligent

UPC România a prezentat platforma video HORIZON, dar și mediabox-ul cu același nume. Serviciul combină funcțiile unui smart TV cu cele ale unui DVR și aduce, de asemenea, posibilitatea de a urmări canalele preferate pe smartphone și tabletă. 

HORIZON oferă utilizatorilor posibilitatea să aleagă când și unde urmăresc programele preferate, prin intermediul funcției Replay. Cele mai populare programe sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare, atât pe televizorul principal, cât și pe device-uri mobile prin Horizon Go. Potrivit companiei, 65 de canale pot fi revăzute, iar până în 2017 vor fi 100 de canale în listă.  Mai mult, spun reprezentanții, canalele disponibile reprezintă 71% audiența TV în România

Mai mult, HORIZON dispune de un portal de aplicaţii în care sunt disponibile cele mai populare și îndrăgite aplicații pentru toată familia printre care: Cinemagia, Euronews sau Vimeo, prin intermediul cărora clienţii au acces oricând la videoclipuri și informații de ultimă oră. Fiind o platformă deschisă, UPC va introduce în permanenţă aplicaţii noi, atât locale cât şi internaţionale, de notorietate. Sunt disponibile 20 de aplicații internaționale și locale, urmând ca alte aplicații cu conținut internațional să fie lansate în 2017.

HORIZON este un mediabox HD, acesta devenind principalul echipament pe care UPC îl va oferi clienţilor. Interfața noului HORIZON permite o navigare ușoară, simplă și prietenoasă, astfel că funcțiile de recomandare și căutare permit o găsire rapidă a conținutului, indiferent dacă este vorba despre filme sau seriale, programe înregistrate sau în curs de difuzare. Clienţii care doresc să păstreze programele preferate înregistrate, pe o perioadă mai lungă de timp, au posibilitatea înregistrării pe un hard disk extern cu funcţia DVR.

horizon-3

Etichete: