Heroes of the Storm are parte de un nou erou

Heroes of the Storm are parte de un nou erou

Greymane, Lord of the Worgen, este cel mai nou erou introdus în jocul Heroes of the Storm.

Cu ocazia celui mai nou update pentru Heroes of the Storm, cei de la Blizzard au adăugat un nou erou. Greymane, Lord of the Worgen, după cum scriu cei de la VG247 are abilitatea pasivă de a se transforma din om în Worgen și invers, fiecare dintre acestea având propriile abilități. După cum putem vedea în videoclipul de prezentare, Greymane are caracteristicile unui asasin. Își poate ataca inamicii de la distanță, iar apoi se poate transforma pentru a-i nimici de aproape.

În cazul în care vă doriți să aflați mai multe despre ultimul erou din Heroes of the Storm, vă recomandăm să urmăriți videoclipul de mai sus. Fiecare dintre eroii incluși oferă o experiență diferită, iar cei care au mai jucat în trecut Diablo, Warcraft sau StarCraft probabil vor fi deja familiarizați cu abilitățile acestora. Ritmul este unul alert, grafica este foarte bună, iar efectele din timpul jocului sunt reușite.

Probabil că fanii LoL sau DotA nu vor aprecia unele elemente, însă, cu unele îmbunătățiri pe viitor, ar putea ajunge un rival semnificativ pentru acestea. Puteți afla mai multe informații despre Heroes of the Storm din review-ul nostru.