HBO 2 va fi disponibil și în România, începând cu luna martie

HBO 2 va fi disponibil și în România, începând cu luna martie

Televiziunea HBO 2, dedicată programelor pentru întreaga familie, va fi disponibilă şi în România din 21 martie, dată de la care şi postul HBO Comedy se va transforma în HBO 3.

HBO va relansa televiziunile sale liniare pentru abonaţii din Europa Centrală şi de Est, propunându-şi să difuzeze inclusiv în România cele mai bune programe prin HBO, HBO 2 şi HBO 3. De asemenea, principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite.

Pe de altă parte, din 21 martie, televiziunea HBO 2 va fi disponibilă şi în România. Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy va deveni HBO 3, „locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”. „Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO. HBO nu a precizat în grilele căror operatori de cablu sau satelit din România va fi disponibilă televiziunea HBO 2.

De asemenea, să nu uităm că pe 15 februarie vine la HBO serialul Vynil, produs de Martin Scorsese şi Mick Jagger, care va avea premiera în România concomitent cu cea din Statele Unite. ”Vinil / Vinyl” prezintă industria muzicală rock’n’roll, până la începutul erei punk, disco și hip-hop, din New York, în anii ‘70. Acțiunea serialului este văzută prin ochii președintelui unei case de discuri, Richie Finestra (interpretat de Bobby Cannavale), care încearcă să-și salveze compania, în timp ce îi distruge pe toți cei care îi ies în cale. Ideea unui astfel de serial de televiziune i-a venit lui Mick Jagger acum 20 de ani.