Hackerii de la Anonymous l-au transformat pe Donald Trump în victimă

Donald Trump a supărat pe cine nu trebuie, iar informațiile postate online de hackerii de la Anonymous sunt o dovadă clară a acestui fapt.

Spre surprinderea celor care credeau că declarația de război a celor de la Anonymous de acum câteva zile este doar de spectacol, au apărut primele dovezi că nu este deloc așa.

Foarte mulți au fost curioși la ce s-au gândit hackerii de la Anonymous în momentul în care au făcut o referință către un război total în asociere cu candidatul republican la președinția Statelor Unite ale Americii. Cu toate că va mai trece mult timp până când vom putea aprecia amploarea riscului la care este expus Trump acum, atașate descrierii clipului de mai sus sunt două link-uri de Pastebin și Ghostbin. Printre multe alte informații legate de membrii familiei sale, lista de detalii include numărul de telefonul personal – care momentan se reflectă într-o căsuță vocală și numărul de securitate socială, echivalentul CNP-ului în România. Acesta din urmă este foarte important deoarece poate fi folosit chiar și la obținerea de credite.

,,Donald Trump și-a fixat ambițiile pe Casa Albă cu scopul de a-și promova agenda fascistă și xenofobă, cât și pentru a persecuta religios musulmani prin politici totalitare. Acum este momentul să ne unim pentru a lupta împotrva fascismului, pentru a arăta că suntem foarte serioși în a opri orice formă propusă de Al Patrulea Reich de către fascistul Donald Trump.” Astfel au justificat cei de la Anonymous primul gest cibernetic împotriva candidatului la președinție.  ,,Faceți cu ele ce vreți, luând în calcul faptul că doar voi sunteți responsabili pentru acțiunile voastre.

Aparent, planurile Anonymous sunt mult mai complexe decât câteva dezvăluiri de informații despre candidatul republican, se pare însă că războiul trebuia să înceapă de undeva, iar acesta este primul punct. Rămâne să vedem dacă astfel de acțiuni îl vor intimida pe Donald Trump sau nu.

Alexandru Puiu
03:21 18.03.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video