Google Street View te duce în cel mai înalt punct din Europa

Google Street View te duce în cel mai înalt punct din Europa

Cei de la Google vă oferă acum posibilitatea de a admira cel mai înalt vârf din Europa.

După ce Machu Picchu, Petra, Muzeul Britanic și câmpiile din Noua Zeelandă, cei de la Google ne oferă posibilitatea de a admira acum cel mai înalt vârf din Europa cu ajutorul Google Street View. Compania cu sediul în Mountain View, California, a încheiat un parteneriat cu un număr de alpiniști și fotografi pentru a surprinde imaginile de excepție pe care aceștia le pot vedea de pe Mont Blanc. Astfel, admira imaginile capturate în timpul escaladărilor, dar ți în timpul alergărilor, după cum scrie publicația Engadget.

Google a publicat chiar și un material video pe YouTube prin care prezintă inițiativa respectivă. Din câte se pare, peste ani de zile, peisajul ar putea fi unul diferit, din cauza temperaturilor din ce în ce mai mari. Glaciarul Mer de Glace este un bun exemplu, acesta topindu-se în prezent.

Google Maps ar urma să beneficieze de o actualizare importantă, care va introduce o funcție foarte utilă pentru cei care își desfășoară cea mai mare parte din activitate într-un oraș foarte aglomerat. Conform celor de la Android Police, printr-o nouă funcție intitulată Driving Mode, nu veți mai fi nevoiți să definiți trasee și puncte de destinație pentru a profita de amalgamul de informații puse la dispoziție de Google Maps. 

Citește și: