Google pregătește două smartwatch-uri pentru 2017

Google pregătește două smartwatch-uri pentru 2017

Google vrea să revină în forță pe piața smartwatch-urilor, astfel că 2017 aduce două dispozitive de acest fel de la gigantul online.

Noile ceasuri pe care Google le pregătește pentru 2017 vor fi lansate destul de curând, având în vedere că acestea vor apărea pe piață în primul trimestru al anului viitor. De asemenea, cele două smartwatch-uri vor face pare din gama de vârf a Google, având în vedere că aceștia vor să creeze flagship-uri în materie de ceasuri inteligente.

Google a confirmat prin intermediul lui Jeff Chang faptul că aceștia lucrează cu un partener de producție pentru a crea noile ceasuri. Cu toate acestea, numele companiei nu a fost dezvăluit. Chang a oferit, însă, un indiciu cu privire la compania pe care Google o are în vedere pentru acest parteneriat, susținând că aceștia au mai lucrat împreună, în trecut.

De asemenea, în ceea ce privește produsul finit, o purtătoare de cuvânt a Google a afirmat că partenerul va juca rolul cel mai important în producție. Astfel, brandul partenerului va fi cel afișat pe smartwatch, iar Google nu își va folosi logoul pe ceasul inteligent, arată cnet.com.

Cele două noi smartwatch-uri flagship pe care Google le are în vedere sunt importante nu doar prin simpla apariție pe piață, ci și datorită noutăților pe care le vor aduce. Astfel, noile dispozitive vor fi primele pe care va debuta sistemul de operare Android Wear 2.0. Acest update este destul de semnificativ în comparație cu sistemul actual.

De asemenea, după ce noul sistem își face debutul, și alte ceasuri ce folosesc Android Wear vor primi un update binemeritat. Cu toate acestea, nu toate ceasurile ce au la bază acest sistem de operare vor beneficia de update. Rămâne de văzut care va fi lista smartwatch-urilor ce vor trece la versiunea 2.0.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: