Gmailify te ajută să profiți de beneficiile Gmail cu alte adrese de mail

Gmailify te ajută să profiți de beneficiile Gmail cu alte adrese de mail

Gmailify te ajută să profiți de beneficiile Gmail cu multe alte adrese de email, chiar dacă nu au un sufix @gmail.com. Proiectul a început cu Yahoo și Outlook.com, dar promite să extindă și către multe alte servicii, unele dintre el autohtone.

Inițial s-a crezut că astfel de practici vor fi posibile doar în condiția în care vă asociați contului vostru de Gmail, prin înaintare – forwarding, una sau mai multe adrese de email personale de Yahoo, Outlook sau altceva. Astfel, din acel moment, vă puteați autentifica cu numele de utilizator și parola aferentă de Gmail în aplicația de mobil omonimă, verificăndu-vă într-un singur loc toate adresele de email.

De acum însă, prin campania Gmailify, lucrurile s-au simplificat semnificativ. În aplicația client de Gmail pentru mobil vă puteți autentifica cu orice altă adresă de email ca și cum ar fi de Gmail. Imediat vă veți vedea email-urile descărcate in-app, veți putea profita de protecția anti-spam foarte performantă din acest serviciu și vă veți putea bucura de sortarea implicită a mesajelor pe categorii preum Primary, Social, Promos, Updates și Forums. Sistemul în sine este cât se poate de facil și în mod practic nu aveți ce să greșiți, iar riscul este zero.

În plus, dacă la un moment dat vă supără ceva, este suficient să dați sign out din aplicație și ați rupt legătura dintre contul vostru de email personal și Gmailify. Trăgând linie însă ,,pentru a aduce cele mai bune lucruri din Gmail la un număr mai mare de oameni”, acest sistem este foarte atrăgător.

Momentan, Gmailify poate fi încercat de către oricine folosește altă adresă de email decât Gmail cu condiția să încerce să se autentifice pe ea folosind aplicația Gmail de Android. Nici măcar nu trebuie să o căutați foarte mult, este preinstalată pe fiecare terminal cu sistemul de operare creat de Google. Pentru mai multe detalii despre modul în care funcționează Gmailify vizionați clipul de mai sus.