Furnizorii Apple oferă mai multe detalii despre camera și difuzoarele viitorului iPhone 7

Furnizorii Apple oferă mai multe detalii despre camera și difuzoarele viitorului iPhone 7

Zvonurile legate de un viitor set dublu de obiective care va apărea pe viitorul iPhone 7 sunt confirmate de furnizorii Apple, Cirrus Logic și Analog Devices.

Conform surselor celor de la DigiTimes, se pare că furnizorii de componente Apple, Cirrus Logic și Analog Devices se pregătesc să producă piese noi pentru viitorul terminal Apple, care includ camere cu obiective duble și difuzoare stereo.

Cum am prezentat într-un articol anterior, setul de obiective (sau camere, rămâne de văzut) duble a apărut în urma eforturilor Apple de a integra în viitoarele telefoane proprii tehnologia israelienilor de la LinX Technology, companie pe care firma americană a cumpărat-o în 2015. Această tehnologie va îmbunătăți în mod vizibil acuratețea și precizia fotografiilor în lumina naturală, cât și în locurile slab luminate. Motivul din spatele acestei îmbunătățiri radicale a camerelor de pe terminalele Apple este dorința companiei de a atrage publicul pasionat de fotografie. Se pare că această informație este confirmată de ADI, furnizorul lentilelor ce vor fi instalate pe iPhone 7.

În plus, zvonul că Apple va elimina jack-ul audio de 3.5mm va fi, probabil, confirmat de situația în care o a doua boxă stereo ar putea fi instalată în locul jack-ului. Dacă veți duce dorul vechii intrări audio, e bine de știut că sunetele pentru căști vor fi acum redate prin intermediul portului Lightning care va fi unul all-in-one. Prin intermediul acestuia telefonul se va încărca, iar accesorile vor putea fi conectate, inclusiv căștile audio. Dacă nu aveți căști cu conectare Lightning la îndemână (nimeni nu are, oricum) telefonul va permite conectarea de căști wireless prin Bluetooth oferind, de asemenea, un adaptor digital-to-audio, astfel încât să puteți folosi în continuare vechile căști cu jack 3.5mm.

Citește și:
Etichete: