Fox a confirmat continuarea „24” şi”Prison Break”

Fox a confirmat continuarea 24 şiPrison Break

Aparent, 24 se întoarce la Fox, şi se pare că nu va fi singurul serial îndrăgit pe care îl vom vedea, desigur, reinterpretat.

24 este un serial TV american, câștigător, între altele, al Premiilor Emmy și Globul de Aur. Serialul a fost produs și transmis de canalul FOX, primul episod fiind difuzat pe data de 6 noiembrie 2001. Producţia relatează în timp real acțiunile agenților care luptă împotriva diverselor atacuri teroriste în Statele Unite.

Serialul s-a bucurat de succes atât în rândul publicului cât și în rândul criticilor, fiind preluat în diverse țări din lume. Are in total 8 sezoane a câte 24 de episoade. Fiecare episod relateaza evenimentele petrecute pe o durata de 60 de minute. Ultimul episod, al 192-lea, a fost difuzat pe 24 mai 2010. Personajul principal, și singurul care apare în toate episoadele, este agentul federal Jack Bauer, interpretat de Kiefer Sutherland.

Se pare că spin-offul va continua tradiţia, iar fiecare episod va avea o oră. Totuşi, personajele vor fi cu totul altele.  Acum, protagonistul va fi un erou militar care se întoarce în Statele Unite, fără să scape însă de un trecut tumultos. Nu ştim cine sunt actorii, dar pentru rolul principal, se pare că producătorii caută un afro-american, potrivit Entertainment Weekly.

De asemenea, 24:Legacy nu este singurul serial care se întoarce. Cei de la Fox au confirmat că Wentworth Miller şi Dominic Purcell vor apărea într-o nouă serie de evenimente Prison Break, în aceleaşi roluri care i-au consacrat. Povestea se va baza pe evenimentele din seria originală şi va fi practic o continuare a lor. Încă două drame au fost anunţate: Empire şi Scream Queens.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: