Filmele din cinematografe care îți aduc premii garantate

Filmele din cinematografe care îți aduc premii garantate

Cinema City lansează, pentru al şaselea an consecutiv, campania de vară care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate.

Astfel, în perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film înseamnă un premiu instant, garantat, în orice cinematograf Cinema City din România. Premiile constau în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele. Toţii participanţii pot intra în concurs şi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorţi.

Eroii filmelor momentului te aşteaptă vara aceasta la Cinema City cu porţii duble de adrenalină, aventură şi comedie, pentru toate gusturile.

Oferta de filme a sezonului cuprinde Legenda lui Tarzan, o aventură explozivă care poate fi urmărită în format 3D, IMAX 3D sau 4DX 3D, în care eroul junglei se trezeşte prins într-un plan complex de răzbunare, pus la cale de însuşi căpitanul Leon, dar şi super-producţia Noaptea judecăţii: Alegerile, al treilea capitol din seria horror SF, în care chiar „Părinții Fondatori” se exprimă împotriva ideii ca timp de 12 ore pe an să fie permisă anarhia.

Nu rataţi nici Ben-Hur, creat după romanul din 1880 al lui Lew Wallace, care spune povestea evreului Ben Hur, un prinț al Ierusalimului trădat și vândut ca sclav, sau Pete şi Dragonul, un film pentru toate vârstele,

„Detectivul, mafia şi cartoforul”, o comedie de acţiune cu detectivi şi mafioţi, super-animaţia „Singuri acasă” sau blockbustere precum „Brigada sinucigaşilor”, o producţie SF de acţiune în care cuvântul cheie e anarhie şi care poate fi trăită în universul inovator al IMAX şi „Star Trek. Dincolo de infinit!”, care va putea fi urmărit în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: