Facebook va îmbunătăți clipurile live printr-o funcție nouă

Facebook va îmbunătăți clipurile live printr-o funcție nouă

De când Facebook le-a permis utilizatorilor să difuzeze clipuri video live, branduri, vedete și persoane obișnuite și-au încercat norocul cu această funcție. Ei bine, Facebook Live va deveni și mai bun mulțumită unei noi opțiuni. 

Vestea vine de la The Next Web care a obținut o serie de informații de la o sursă de încredere. Potrivit acesteia, Facebook urmează să introducă o opțiune prin care utilizatorii vor putea face transmisiuni în direct împreună cu alte persoane.

Practic, în același clip vor putea transmite simultan două persoane aflate în locuri diferite și care folosesc telefoane diferite pentru a se filma.

Sursa mai spune că funcționalitatea își va face apariția începând de luni, dar nu o va primi toată lumea din start. Primii care o vor putea folosi sunt persoane publice din SUA care folosesc aplicația Facebook Mentions pe iOS și care au o pagină sau un profil verificat. În primă fază, live-urile se vor folosi de aplicația Mentions pentru iOS.

Celelalte pagini din SUA vor beneficia de noua opțiune abia în luna septembrie și din octombrie sau noiembrie funcția va ajunge și în restul lumii.

Utilizatorii obișnuiți vor avea acces la ea tot în acea perioadă.

Un purtător de cuvânt al Facebook a făcut o serie de declarații pe această temă. „În luna iunie, am anunțat că le vom permite celor care folosesc Facebook Live să invite alte persoane în clipurile lor live, să transmită împreună și să împartă ecranul. În prezent, începem să oferim această funcționalitate unui număr mic de persoane publice și de pagini. În lunile următoare vom continua să facem această opțiune disponibilă mai multor persoane publice și pagini care folosesc Facebook Live. Credem ca asta va face transmisiunile mai distractive, mai interactive și că va deschide noi posibilități pentru facebook Live”, a declarat acesta.

Citește și: