Facebook îți va oferi filtre și multe alte opțiuni pentru fotografiile de profil

Facebook îți va oferi filtre și multe alte opțiuni pentru fotografiile de profil

Facebook își lansează oficial Profile Expression Kit, prin care creatorii de aplicații îți vor oferi o multitudine de opțiuni pentru fotografiile de profil. 

Deja devine dificil să diferențiem între rețelele de socializare, iar acum Facebook va face lucrurile și mai complexe, după ce îți va permite să-ți creezi o poză de profil asemănătoare cu una de pe Snapchat. Dacă dorești, poți seta chiar ceva asemănător cu un GIF de pe Boomerang sau un clip de pe Vine.

Profile Expression Kit are scopul de a permite utilizatorilor ”să creeze fotografii și videoclipuri de profil amuzante și pline de personalitate, folosind aplicații pe care deja le utilizează pentru a crea și edita astfel de conținut.”

Profile Expression Kit a fost introdus pentru prima oară la conferința Facebook F8, unde un număr mic de parteneri au putut testa varianta beta a programului și au putut adăuga fotografii și videoclipuri create în alte aplicații direct pe profilurile de Facebook.

Selfie-uri create cu Beauty+, filtre MSQRD, sticker-e Lolicam și cinemagrafuri Flixel sunt doar câteva dintre elementele ce pot fi integrate în noile fotografii de profil, relatează digitaltrends.com.

Firește, compania nu va lăsa dezvoltatorii de aplicații de capul lor. Fiecare aplicație creată prin intermediul Profile Expression Kit va fi analizată de o echipă a Facebook înainte să fie publicată pe site și disponibilă pentru utilizatori. Sunt câteva reguli ce trebuie respectate pentru ca o astfel de aplicație să primească aprobarea Facebook.

Aplicația trebuie să aibă ca scop principal crearea și editarea de fotografii și videoclipuri, încurajând utilizatorii să facă selfie-uri cu camerele din față ale telefoanelor. Firește, aplicațiile nu trebuie să includă reclame sau alt conținut comercial, cum ar fi logouri sau watermark-uri pe fotografii.

Dezvoltatorii acu de acum posibilitatea să creeze aplicațiile, asta după ce aruncă o privire pe documentația pe care Facebook a pus-o la dispoziție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: