Facebook îți dedică un film făcut din pozele tale de ”Ziua prietenilor tăi”

Facebook îți dedică un film făcut din pozele tale de ”Ziua prietenilor tăi”

Pentru că nu există o metodă mai eficientă să genereze trafic gratuit pe site-ul său decât atunci când gâdilă orgoliul propriilor clienți, Facebook a inventat ”Ziua prietenilor tăi” și a făcut un filmuleț despre tine. Asta, bineînțeles, pentru că te știe cel mai bine.

De fapt, nu e doar ziua ta, ci este și ziua Facebook, compania făcând astăzi 12 ani de când s-a înființat. Pentru a-i da un nume cât de cât interesant, fără să fie o referire directă la Facebook, Zuckerberg a decis să-i zică zilei acesteia: ”Friends Day” sau Ziua Prietenilor. Pentru a sărbători această ocazie, cunoscuta rețea socială a introdus o nouă experiență video personalizată pentru fiecare dintre utilizatorii săi, făcând, practic, un colaj cu tine și prietenii tăi cei mai apropiați.

Dacă ți se pare că o poză nu are ce căuta în acel colaj foto, ești liber să le schimbi când vrei. Dacă nu ți s-a generat filmulețul încă, dar ți-a apărut opțiunea să îți vezi propriul filmuleț, poți găsi unul de-al prietenilor tăi și să apeși pe ”Watch Yours” ca filmulețul tău să se poată genera.

Zuckerberg crede cu tărie că acest clip arată cât de apropiată este comunitatea online de pe Facebook și cum separația totală dintre membrii Facebook, oameni care nu au pe absolut nimeni în comun, a scăzut de la 3,74% la 3,57%. Compania crede că aceasta este o reflecție a felul incredibil de conectat în care se află lumea zilelor noastre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI