Facebook Pages are probleme de funcționare în toată lumea

Facebook Pages are probleme de funcționare în toată lumea

Poate că unii dintre voi ați fost prea ocupați să vă uitați la Game of Thrones aseară și nu ați remarcat că Facebook a avut o mică criză de personalitate. Se pare, totuși, că s-a prelungit până astăzi.

Unele persoane au raportat că au probleme cu platforma Messenger pentru desktop, pentru că nu li se trimit mesajele și nu se încarcă nici cele vechi. Fie că s-a rezolvat între timp, fie că ne-a ocolit defecțiunea, noi nu avem probleme cu asta, ci cu Facebook Pages. „Mica” problemă a Facebook nu te lasă să publici pe o pagină oficială, ceea ce e destul de neplăcut, pentru că multe companii se bazează pe promovarea prin intermediul acestui instrument. Pentru că am vrut să aflăm dacă suntem singurii nefericiți în această situație, am făcut o mică cercetare. Potrivit Mashable, se pare că mai multe companii din toată lumea s-au lovit de erori în momentul în care au încercat să publice sau să programeze conținut pe paginile oficiale, în timp ce paginile personale par să fie perfect în regulă. Acesta e mesajul pe care l-au văzut mulți oameni astăzi:

Problema Facebok

„Urmărim o tonă de branduri media internaționale, pe o varietate mare de canale social media. Am observat cu siguranță o scădere considerabilă a cantității de conținut pe Facebook, și știm sigur de câteva branduri care au fost lovite de această întrerupere a funcționării”, a declarat Kasi Reynolds, director al agenției de relații publice australiene Sling & Stone. Toată lumea speră că e o defecțiune pe termen scurt, dar cu siguranță reinterează cât de important e pentru marile firme să aibă canale multiple de comunicare pentru audiențele lor. Între timp, utilizatorii își exprimă nemulțumirile pe Twitter.

Citește și: