Această aplicație te ajută să compui muzică fără să te folosești de mâini

Această aplicație te ajută să compui muzică fără să te folosești de mâini

Sunt multe aplicații care pot ajuta pacienții cu handicap locomotor să comunice cu lumea din jur. Din păcate, nu sunt foarte multe aplicații care permit acestor pacienți să se și distreze puțin.

Numită Eye Conductor, aplicația de muzică dezvoltată de Andreas Refsgaard permite celor paralizați, și nu numai, să compună muzică. Tot ce îți trebuie este un computer și un eye-tracker normal. De asemenea, dacă nu te deranjează să ai o figură, uneori, ciudată, atunci când compui muzică practic, cu fața, atunci această aplicație este perfectă pentru tine.

Interfața simplă, cu butoane circulare și mari îți va permite să controlezi muzica pe care o faci cu o maximă lejeritate, indiferent că lucrezi la o piesă experimentală sau o melodie pe care să dansezi.

Din păcate, aplicația este, momentan, în stadiul de prototip, așa că nu se pot face comenzi imediat. Totuși, Eye Conductor nu va rămâne în stadiul acesta multă vreme, de vreme ce Refsgaard speră să lanseze aplicația pe Internet cândva în acest an. În plus, danezul dorește ca aplicația să poată suporta și alte dispozitive de urmărire a mișcărilor capului, cum ar fi head-trackerele, așa încât orice pacient care suferă de diferite dizabilități fizice să se poată bucura de această excelentă aplicație de compus muzică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI