Euro 2016: Hackerii albanezi au spart site-ul FRF

Euro 2016: Hackerii albanezi au spart site-ul FRF

După ce că România a fost eliminată de la Euro 2016 după înfrângerea din meciul cu Albania, se pare că hackerii albanezi au considerat că nu am fost suficient de umiliți. Site-ul FRF a fost spart și a stat așa câteva minute. 

Grupul albanez de hackeri „nofawkX-al“ a preluat controlul frf.ro pentru o perioadă scurtă de timp. Sub controlul acestora, la adresa Federaţiei Române de Fotbal a fost afişat mesajul „hacked by nofawkX-al“ şi vizitatorii erau informaţi că au ajuns corect pe site-ul oficial al FRF, doar că acum nu mai e sub controlul proprietarilor.

Pe acelaşi site mai apărea şi mesajul: „Red And Black I Dress, Eagle On My Chest, Keep My Head Up For The Flag I Die, It’s Good To Be Albanian“. În traducere şi adaptare: În roşu şi negru mă îmbrac, Pe piept vulturul îl am, Ţin fruntea sus pentru steagul pentru care mor, Este bine să fii albanez.

Site-ul frf.ro apare şi în lista altora pe care grupul acesta le-a atacat. Acelaşi grup a mai apărut în media în urmă cu câteva luni, conform Daily Mail, când a atacat site-ul consiliul local al oraşului Falmouth. Atunci, hackerii au spus că s-au săturat de dictatură şi tortură şi se plângeau că a ajuns corupţia la un nivel atât de mare, încât fură umanitatea din oameni. Atunci, era stema Armata de Eliberare din Kosovo, împreună cu un video de pe YouTube cu imnul neoficial al Kosovo.

România a fost eliminată de la Euro 2016 după ce a pierdut în fața Albaniei cu scorul de 0-1. În minutul 43, după o ieșire hazardată a lui Tătărușanu, „decarul” Albaniei, Sadiku, a profitat de acest lucru iar lovitura sa de cap a marcat golul care a decis soarta partidei. Cea mai mare ocazie a naționalilor a avut loc în repriza secundă, atunci când Florin Andone a șutat puternic a șutat puternic de la 15 metri, dar execuția sa a întâlnit bara transversală a porții albaneze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Adevărul