eMAG: reduceri la laptopuri pentru gaming cu ocazia IT & Mobile Days

eMAG: reduceri la laptopuri pentru gaming cu ocazia IT & Mobile Days

eMAG are reduceri și la laptopuri de gaming cu ocazia iT & Mobile Days. În rândurile de mai jos, veți găsi patru laptopuri de gaming din oferta eMAG care nouă ne-au făcut cu ochiul.

IT & Mobile Days este o campanie de reduceri eMAG prin care retailerul speră să îi mulțumească pe cei care vor un telefon, un laptop sau diverse componente și accesorii la prețuri speciale.

Promoția durează până pe data de 17 aprilie, dar nu se strică să vă grăbiți un pic dacă ați pus ochii pe un produs, pentru că nu se știe exact care sunt stocurile pentru runda de reduceri eMAG.

Mai jos găsiți selecția noastră cu laptopuri de gaming.

Reduceri eMAG – laptop de gaming HP Star Wars

Laptopul de gaming de la HP este cel mai modest din această listă, dar este și cel mai accesibil și este gândit special, cel puțin din punct de vedere al designului, Procesorul este Intel Core i5-6200U, tactat la 2.3Ghz, iar memoria RAM este de 6GB. Display-ul de 15,6 inch este de tip anti-glare și are rezoluție full HD, iar stocarea este asigurată de un HDD de 1TB. Laptopul de gaming HP este echipat cu o placă video Nvidia 940, cu 2GB RAM dedicați, iar configurația este suficientă pentru jocurile care nu sunt foarte pretențioase, însă prețul este unul avantajos. Mai multe detalii AICI.

Reduceri eMAG – laptop de gaming Lenovo Y50-70

Lenovo IdeaPad Y5070 este un laptop de gaming ceva mai vechi, dar care poate rula și jocurile lansate în ultima perioadă. Avantajul este prețul lui mic în comparație cu alte dispozitive. Are un ecran de 15,6 inci full HD, procesor Intel i7 4720HQ, 16GB de memorie RAM, stocare de 256GB pe SSD și o placă video cu memorie dedicată de 4GB. Laptopul cântărește 2,4 kilograme și dispune de difuzoare stereo. Îl puteți cumpăra de AICI.

Reduceri eMAG – laptop de gaming Alienware 17

Cei de la Alienware sunt faimoși pentru laptopurile lor de gaming, dar și pentru prețul ridicat al produselor. Noroc cu această rundă de reduceri eMAG. Modelul Alienware 17 este echipat cu un procesor Intel Core i7-6700HQ, vine cu 8GB memorie RAM și spațiu de stocare de 1TB. Display-ul de 17,3 inch are rezoluție 4K, iar partea de procesare grafică este asigurată de o placă video Nvidia GTX 965M cu 2GB RAM. Laptopul de gaming îl găsiți AICI, la preț special.

Reduceri eMAG – laptop de gaming ASUS ROG G752VY-GC299T

Laptopul celor de la ASUS aduce niște specificații care te vor da pe spate și care fac față oricăror cerințe de sistem. Mai exact, modelul este motorizat de un procesor Intel Core i7-6820HK și de 64 de GB RAM. Display-ul este unul de 17,3 inch, cu rezoluție full HD, iar placa video este una Nvidia GTX980M, cu 8GB RAM dedicați. Laptopul mai vine și cu un cititor de discuri BluRay, iar spațiul de stocare este format dintr-un HDD de 1TB și un SSD de 512GB. Configurația monstrului ASUS vine la un preț bun și găsiți bestia AICI.