eMAG a cumpărat PC Garage

eMAG a cumpărat PC Garage

PC Garage devine parte a grupul eMAG în urma acordului de preluare încheiat în luna aprilie.

În continuare, PC Garage își va dezvolta independent brandul și echipa și va intra pe piețe noi cu ajutor strategic din partea eMAG. “Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009”, a declarat Marius Ghenea.

Înființat în anul 2005, PC Garage a ajuns, între timp, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din Romania. Conform informațiilor din mediul online, PC Garage numără peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe siteul www.pcgarage.ro și peste 400.000 de clienți la nivelul întregului grup. În prezent, site-ul numără peste 1.000.000 de vizite în fiecare lună.

Traian Cristea, director general PC Garage: “În cei 11 ani de când e pe piață, PC Garage și-a creat reputația de specialist în soluții de IT și gaming, care stă foarte aproape de clienți printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe și eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtășim multe valori și dorința de a le oferi clienților cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe piețe noi.”

„PC Garage este un nume puternic și apreciat care a reușit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare și cunoaștere foarte bună a produsului și a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate și oamenii talentați din echipă. Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general. Brandul, echipa, comunitatea și platforma PC Garage vor fi păstrate și dezvoltate. Tranzacția se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurentei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: