eMAG: cele mai bune reduceri din această săptămână

eMAG: cele mai bune reduceri din această săptămână

eMAG are o nouă serie de reduceri în această săptămână, la o gamă variată de produse.

În cazul în care îți doreai un telefon mobil produs de una dintre cele două mari companii din Coreea, trebuie să știi că eMAG are o serie de reduceri importante la aceste dispozitive. Mai sunt vizate, printre altele, tabletele Android cu ecrane mai mari de 8 inci, brățările fitness Jawbone, laptopurile HP și Asus și televizoarele Panasonic. Astfel, noi am selectat câteva dintre produsele care ne-au atras atenția și le-am inclus în lista de mai jos.

Reduceri eMAG – Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 are un ecran S-AMOLED de 5,7 inci QHD, un procesor Qualcomm 805 cu patru nuclee sau un Exynos cu opt nuclee (acesta e fabricat de Samsung), 3GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 32GB (suportă microSD) și o cameră de 16 megapixeli care filmează 4K și focalizează foarte repede. Fiind un Note, dispui și de stylus (denumit S Pen) pentru care ai tot felul de funcționalități implementate de Samsung.

Grație bateriei cu o capacitate de 3.220 mAh, telefonul are o autonomie foarte bună. Camera foto principală are nu mai puțin de 16 megapixeli, în timp ce camera secundară beneficiază de doar 3,7 megapixeli. Galaxy Note 4 se simte ca un telefon de folosit, de luat cu tine și de pus la treabă. Construcția este foarte bună, iar metalul acela îi conferă o anumită greutate, un anumit echilibru în folosire. Îți poți achiziționa propriul Samsung Galaxy Note 4 de aici.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy S6

Chiar dacă a apărut deja Samsung Galaxy S7, despre care am scris deja că e fabulos, asta nu înseamnă că fratele mai mare, Galaxy S6, e depășit. Dincolo de designul care a făcut furori la vremea lui, camera foto este încă una dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2550 mAh, dispune de încărcare rapidă, sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, ”cules din grădina” Samsung, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare care variază între 32 și 128GB. Configurația este extraordinară, iar performanța este impecabilă. Îl poți cumpăra cu ocazia noilor reduceri eMAG de AICI.

Samsung Galaxy S6 reduceri eMAG

Reduceri eMAG – LG Nexus 5X

LG Nexus 5x are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, sub care se ascund un procesor Snapdragon 808 și 2GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16 sau 32GB, însă nu poate fi extins prin card microSD. Camerele foto sunt de 12,3, respectiv 5MP, iar sub camera foto principală se găsește un senzor de amprente. Bateria este de 2.700 mAh și se încarcă prin intermediul unui cablu USB de tip C. Partea proastă este că acel cablu are mufe USB C în ambele capete, deci nu va fi ușor să transferi date între PC și smartphone, decât dacă ai un laptop sau un computer de ultimă generație. Îl poți cumpăra de AICI.

Nexus 5X

Lenovo Tab2 A10-30

Lenovo Tab2 A10-30 are un ecran de 10 inci cu rezolție HD, care ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 210 de 1,3GHz, 1GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. Bateria de 7.000 mAh asigură o autonomie de până la 10 ore chiar și în condiții de utilizare activă, iar camerele de pe față și de pe spate sunt de 2 și, respectiv, 5 megapixeli. Tableta are un preț avantajos și poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG Lenovo Tab 2

Reduceri eMAG – Samsung Tab S2

Performanta tabletă a celor de la Samsung a fost lansată în două versiuni, una cu un ecran de 8 inci, alta cu unul de 9,7 inci. De data aceasta, noi am ales să o includem pe cea dintâi. În ceea ce privește ecranul, trebuie să-ți amintim că acesta afișează imagini în format 4:3, la o rezoluție de 2.048 x 1.536 pixeli. În rest, Samsung Galaxy Tab S2 este dotată cu 3GB memorie RAM, dar și cu un procesor Exynos cu opt nuclee și un cititor de amprente. Poate fi achiziționată la ofertă de AICI.

Samsung Galaxy Tab S2 eMAG

Panasonic TX-50CX670E

În cazul în care rezoluția Full HD nu-ți convine și vrei să investești într-un model 4K, atunci Panasonic TX-5oCX670E ar putea fi televizorul ideal. Are o diagonală de 126 de centimetri, ceea ce înseamnă că îl poți plasa și într-o încăpere de mari dimensiuni, iar din punct de vedere al conectivității, te vei putea baza pe 3 porturi HDMI și 3 porturi USB 2.0. Televizorul se găsește la ofertă AICI.

Reduceri eMAG Panasonic TX-50CX670E

Reduceri eMAG – Asus ROG GX700VO

Din punct de vedere al design-ului, Asus ROG GX700VO este un dispozitiv cel puțin interesant. Spunem acest lucru deoarece în spatele ecranului se poate atașa un compartiment voluminos, care include atât o pompă, cât și un radiator. Acesta va asigura răcirea laptopului cu un ecran de 17 inci și rezoluție Full HD.

Lista de specificații va fi completată, printre altele, de un procesor Intel Core i7-6820HK, tactat la o frecvență de 2,7GHz. Astfel, atunci când nu te afli lângă PC, îl poți seta să funcționeze în modul normal. Când ai, însă, nevoie de cele mai bune performanțe, poți activa modul ”Overclocked”, odată ce compartimentul din spatele monitorului este atașat.

În rest, vei avea parte de 32GB RAM, 512GB SSD, o placă video Nvidia GeForce GTX 980 de 8GB și Windows 10 preinstalat. În cazul în care ești dispus să achiți un preț destul de mare, îți poți cumpăra laptopul de AICI.

Asus ROG gaming laptop

ASUS R555JB-XO010D

Acesta este unul dintre cele mai interesante laptopuri Asus aflate la ofertă în prezent, beneficiind de un ecran de 15,6 inci cu rezoluție HD, un procesor Intel Core i7-4720HQ de 2,7GHz, 4GB RAM, un hard de 1,5TB și o placă video Nvidia GeForce GT 940M de 2GB. Laptopul nu vine cu un sistem de operare preinstalat și poate fi achiziționat la ofertă de AICI.

Reduceri eMAG aptop ASUS R555JB-XO010D

Reduceri eMAG – Mouse Logitech M175

Grație tehnologiei fără fir nu vei avea parte de  întârzieri sau pierderi de date, iar design-ul conturat îți va permite să utilizezi mouse-ul cu ambele mâini. Accesoriul este dotat cu 3 butoane și un scroll și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG mouse Logitech

SSD Patriot Blast

Acest SSD oferă rate de transfer la citire de până la 560MB/s și 530MB/s la scriere(variază în funcție de capacitate). Cu o înălțime de 7mm se potrivește perfect în majoritatea Ultrabook-urilor, laptop-urilor sau PC-urilor desktop. Îl găsești la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG Patriot Blast

Citește și: