Elephone S7 este o clonă de Samsung Galaxy Note 7 care nu explodează

Elephone S7 este o clonă de Samsung Galaxy Note 7 care nu explodează

Chinezii de la Elephone au introdus pe piață un nou terminal, care se asemănă din multe puncte de vedere cu Samsung Galaxy Note 7.

După ce Samsung a decis să nu mai producă modelul Galaxy Note 7, foarte mulți producători au încercat să profite de situația respectivă pentru a-și promova propriile phablet-uri. În acea perioadă, majoritatea oamenilor credeau că Apple va beneficia cel mai multe, iar vânzările de iPhone 7 Plus vor crește considerabil. Între timp, însă, a ieșit la iveală faptul că Apple nu se află într-o poziție extrem de favorabil, întrucât compania nu reușește să producă suficiente modele.

Elephone S7

De cealaltă parte, unele companii din China au ales să împrumute numeroase elemente din designul Galaxy Note 7 și să lanseze propriile phablet-uri. Xiaomi, de exemplu, a lansat Mi Note 2, iar Elephone a introdus acum modelul S7. După cum scriu și cei de la Phonearena, nu ar fi greu să confundați acest dispozitiv cu un Samsung Galaxy Note 7. Marginea metalică separă cele două panouri de sticlă de pe față și de pe spate, iar ecranul este unul curbat.

Din păcate, designul este singurul capitol la care Elephone S7 se asemănă cu Note 7. Terminalul este disponibil în două versiuni: una are un display de 5,2 inci, iar cealaltă are un display de 5,5 inci, ambele suportând o rezoluție Full HD. Procesorul este un MediaTek Helio X20 deca-core, cu un GPU Mali T880, care funcționează alături de 2GB, 3GB sau 4GB, în funcție de model. De asemenea, capacitatea de stocare poate fi de 16GB, 32GB sau 64GB și poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD.

De asemenea, chinezii se laudă cu faptul că telefonul lor beneficiază de câteva straturi de protecție împotriva exploziilor. Primul este reprezentat de bateria care a fost testată de foarte multe ori, al doilea strat este o membrană specială, iar al treilea, o carcasă de poliuretan termoplastic, rezistentă la explozii. Versiunea de 2GB cu 16GB stocare este disponibilă doar într-o versiune aurie și costă în jur de 140 de dolari. Cea cu 3GB și 32GB poate fi găsită în patru culori: auriu (170 de dolari), albastru (190 de dolari), negru (200 de dolari) și verde (210 dolari). Aceleași culori sunt folosite și pentru versiunea de top, cu 4GB RAM și 64GB pentru date. Mai multe informații despre telefoane sunt disponibile pe site-ul Elephone.

Citește și: