Efectele vizuale din Star Wars îți arată cum a prins viață Maz Kanata

Efectele vizuale din Star Wars îți arată cum a prins viață Maz Kanata

Deși în Star Wars: The Force Awakens au existat multe efecte practice, asta nu înseamnă că au lipsit cele generate pe computer. Roger Guyett, supraveghetorul efectelor vizuale din film, a spus că aproximativ 2.100 din 2.500 secvențe conțin efecte digitale.

Pentru că Oscarurile bat la ușă, acum avem o viziune mai clară asupra uimitoarei munci din spatele punerii în scenă a Episodului VII. Video-ul de mai sus, care are doar patru minute și arată o parte dintre secvențele generate pe calculator, a ajuns online. O mare parte din video este concentrată pe Jakku și pe scenele de luptă în spațiu, dar poate cea mai interesantă parte e cea în care ți se arată cum Maz Kanata a prins viață. După cum știm, a fost creată după chipul (nu și după asemănarea) Lupitei Nyong’o, iar rezultatul e impresionant.

Într-un interviu separat realizat de FXGuide cu echipa care a făcut cea mai mare parte din treabă în The Force Awakens, sunt date detalii despre procesul de filmare necesar pentru ca Maz Kanata să devină realitate. Andy Serkis, care l-a interpretat pe Liderul Suprem Snoke, a ajutat-o pe Lupita să se facă confortabilă în costumul necesar și să nu permită tehnologiei să îi afecteze performanța.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: